Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydlana_panienka

zakochałam sie w swoim lekarzu

Polecane posty

Gość kryśka k
to ja wyjdę za Ciebie, tylko podaj namiary

Gość kryśka k
dlaczego nikt nie pisze?

Gość maja majeczka
pafka, pisałam konkretnie o swoim lekarzu i jego kręgu znajomych, pewnie, że jesli obie strony chcą to romans gotowy

niektórzy mówią, że dziewczyny zakochują sie w ginach bo czuja pustkę w swoich związkach, jak to jest jak myślicie?

dlaczego kobietom nie przeszkadzają zony u boku lekarzy a facetom przeszkadza inny facet przy kobiecie?

Gość kryśka k
kobiety myślą, że są jedyne dlatego

Gość pafka
obejrzałam wywiad z Rafałem Brzozowskim i z Mrozu i jednogłośnie uznali, że facet nie powinien zbyt długo czekać, a kobieta powinna dać facetowi wzrokowe przyzwolenie i wtedy mężczyzna powinien zacząć działać!!!

Gość kyut kyut kyt
masakra moze jedna czy dwie z was moze mowia tu prawda ale reszta,,,, zal pl i szkoda slow

Gość my lonely days
czesc wam musialam tu wejsc zeby napisac wam co sie stalo moje marzenia legly w gruzach poznalam jego ZONE :( bylam na wizycie i bylam oststnia pacjentka i wychodzilam z gabinetu on konczyl prace wychodze a tam siedzi jakas mloda panna, z deka mnie przytkalo, poczulam sie jak szara mysza z moimi ciuchami, dzisnsy i koszula :/ moglam sie lepiej ubrac a ona ubrana w czarna sukienke, makijaz dosc mocny, kolczyk w nosie kurde niewygladala jak zona lekarza, mi sie zawsze wydawalo ze taka zona lekarza to jakis kostium pastelowy czy w jaksnych kolorach, delikatny makijaz czy cos, do tego wlosy dlugie ciemne tak mi sie zrobilo przykro ze sie nie postaralam ubrac jakos fajnie na wizyte do niego wogole bym nie powiedziala ze to jego panna! no i mowie ze chyba jeszcze ma pacjentke a on ze nie i mowi to moja żona i ona cos do mnie zagaduje i sie pyta jak sie udala wizyta czy juz lepiej ze zdrowiem i zpaytala czy mam jak wrocic do domu bo jak nie to mnie odwiozą no to mi sie zrobilo glupio i mowie ze nie bo jeszcze ide cos zjesc a ona ze wlasnie ida na kolacje wiec moge sie przylaczyc mialam odmowic ale bylam jakas taka ciekawa jaki on jest poza gabinetem ze sie zgodzilam!!!!! no i poszlam z nimi i zaraz pozalowalam bo pomyslalam sobie ze nie mam jakos duzo kasy przy sobie a oni pewnie pojda do jakiejs drogiej knajpy i bedzie przypal ze wogole sie nie bede mogla ogranac bo w sumie nie chodze do takich miejsc

Gość my lonely days
no aleona sie pyta gdzie ja chodze do jakich miejsc to pojedziemy tam no to mowie ze ja raczej do takich jakichs studenckich knajp zawsze chodzila i do teraz tam chodze no i pojechalismy do jednej i ona mowi ze tez tam chodzila na studiach :D a on na to ze nawet za czesto :D no ale dalej poszlismy siedzielismy w ogrodku, zjedlismy ona pila wino to ja tez sobie wzielam siedzielismy i gadalismy balam sie zapalic papierosa alesie okazalo ze oni tez pala i sie spytali czy by mi nie przeszkadzalo jakby zapalili to ja sie ucieszylam bo ja tez pale czasem tematy czasem mi uciekaly bo sie nie znam na takich rzeczach jak malarstwo czy stare filmy a oni nawijali o tym duzo pytali jakie studia konczylam i mowie ze socjologie to zaczeli mi o Durkheimie nawijac :D mega ogarnieci ludzie ale bardzo mili ona byla taka mila ze w sumie to mnie szlag trafial, w myslach sobie mowilam "ty s..." jak widzialam jak ja obejmuje jak do niej mowi, jak jej cos upadlo to zaraz on podniosl, jak mowil musiMY to zobaczyc albo tam pojsc, zawsze mowi w liczbie mnogiej no i sie przekonalam jaki on jest po za gabinetem mily, oczywiscie w drzwiach kazda kobiete przepusci, zartowal, ale jednoczesnie stanowczy, jak tak siedzialam naprzeciwko niego i patrzylam mu w oczy ciezko bylo mi cos powiedziec dlatego mowilam glownie do niej albo nie patrzylam mu w oczy mam nadzieje ze sie nie zorjentowal dlaczego mam nadzieje ze jeszcze trafi sie okazja zeby z nim pobyc tylko bez niej

Gość my lonely days
ewelinka nie pomieszalo mi sie w glowie jakby ona mnie nie zagadnela to bym przeciesz poszla do domu i tyle

i co to obcokrajowiec? jak pisałas wcześniej bo nasi polscy lekarze nie robia takich numerów,

Gość my lonely days
tak ciezko uwierzyc ze tak sie stalo ze zaprosili znaczy ona wpadla na pomysl na kolacje?

przepraszam, jakos wydaje mi sie to dziwne, może on jej o Tobie opowiadał i chciała Ciebie poznać?

Gość my lonely days
jakich numerow? mowilam juz byla oststnia pacjentka chodze tylko na kontrole ona wpadla po niego do pracy zagadnela mnie a ty bys sie nie zgodzila jakby ci zonka twojego dokrotka powiedziala ze mozesz sie przylaczyc bo ida cos zjesc? nie bylabys ciekawa jaki on jest? nie bylabys ciekawa jaka ona jest ze on z nia jest? a czy o mnie opowiadal to nie wiem ale wydaje mi sie ze nie chyba ze by sie skapnol ze cos do niego mam ale raczej nie dawala poznac po sobie i co on by specjalnie przyszla bo on sie podoba innej niesadze nie wiem moze ona tak luzno powiedziala ze ida cos zjesc i z grzecznosci tak powiedziala zem oge tez isc a nie spodziewala sie ze pujde? nie wiem.

Gość my lonely days
a czy obcokrajowcy robia numer? ja spotkalam kiedys lekarza ogolnego do kroego chodzilam naprutego w klubie, to tez czowiek nie? chyba ma prawi isc na kolacje, isc na party i td

coś Ty żona mojego nigdy, przenigdy nie zabrałaby mnie z nim na kolację, ale południowcy są otwarci i możliwe, że tak było, opowiadał jej o Tobie ,że będziesz ostatnia, że on Ci sie podoba i chciała to wszystko przebadać

Gość my lonely days
myslisz ze on jej mowil? ale on niejest poludniowcem ale jest obcokrajowacem ale niepytalam dokladnieskad jest ale na oko to azja ale jakos sri lanka albo z indii, bangladesz jak tam patrze po mapie glupio bylo pytac a skad pan jest a skad mialby wiedziec ze mi sie podoba? przeciez nie dawalam poznac po sobie tego ale chyba dlugo mieszka u nas bo mowi normalnie po polsku ta zona chyba tez nie z polski bo ma akcnet i mi sie wydaje ze nie chciala mne obadac bo nie wygladala na zazdrosna byla mila on tez jakby chcieli mnie spalawic to nie byli by tacy mili do mnie chyba

Gość my lonely days
mi sie wydaje ze nie skumali ze on mi sie podoba jakby tak bylo to pewnie by prsyszla i powiedziala wyraznie od.... sie od mojeg meza przynajmniej ja bym tak zrobila jakbym go miala dla siebie

a Ty z jakiego kraju pochodzisz? może chcieli pogadać z krajanką, nie wiem dlaczego? to tak jak Polacy są na obczyźnie i jak spotkają Polaka to wielka radość i są nagle sobie bliscy

trafiłam w sedno i odpowiedzi pewnie nie będzie, a był to mąż Aghai z Aghai, wiem o tym

A skąd ta wiedza na temat lekarzy z poludnia ? Mój narzeczony nie zaprasza na kolacje swoich pacjentow !! Często z córeczką odwiedzamy Jej tatusia i jakos nie zauwazylam nigdy takiej sytuacji................

Gość grasa
uderzcie w stół a nożyce się odezwą, hahaha despina jak Twój miałby sie umawiać z pacjentami, skoro to dzieci, brak słów...

Gość grasa
kiedyś to był fajny topic a teraz odzywają sie ludzie nie związani z tematem a gdzie te zakochane pacjentki?

Gość grasa
żony lekarzy już nie mają co czytać a szkoda, fajnie było..........

co ty nie powiesz :P A te dzieci to same przychodzą do gabinetu :D :P

Gość my lonely days
ewelinka e ja z polski jestem i czemu sadzisz ze to maz ahgai? tu glownie sa tamaty o ginekologach wiec chyba niebardzo a ten o ktorym ja mowie to skladal mi noge po otwartym zlamaniu i mowilam ze on nie jest poludniowcem tylko gdzies z azji wiec jak moze to byc jej maz? a opdpowiadajac na wczesniejsze pytanie despiny to ja mam 26 lat on jak mowilam po 30

Gość my lonely days
a ty sie z ahgai tak znasz ze wiesz ktory to jej maz? i wiesz jak ona wyglada bo pisalam jaka byla ta zona czyli wiesz ze ma ciemne wlosy i kolczyka? :D sory ale nie wierze czesc wam