Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę powiedzieć

wściek mały

Polecane posty

Gość Chcę powiedzieć

nienawidzę tego społeczeństwa i utartych zasad.... jestem z facetem, niższym ode mnie o całe (olaboga!!!) 12 cm....toż to koszmar, pokazać się gdzieś razem. No dobra, pokazać się na mieście możemy, idąc obok siebie (oczywiśce bez trzymanania się za rękę) - OK...nie trawią nas ludzie wzrokiem, przełykają to, najwyżej sobie pomyślą "ale mały facet".... ale gorzej ze znajomymi, którzy wiedzą, albo przypuszczają że łączy coś nas więcej niż wyjście na piwo raz na miesiąc....czuję na plecach ich uśmiechy i kpiny, mam ochotę kopnąć, niech się od nas odczepią i zajmą się sobą nienawidzę tego!!!!!!! bo wiem, że zniszczą wszystko....

Gość Chcę powiedzieć
no właśnie......standardowa reakcja :( świetnie pasujesz do reszty nie jest za wysoki, ja za to tak, bo mam 180 cm

w dupie to mniej ty z nim sypiasz czy oni???????????????? jebac ich.huj im wszystkim w dupe tyle powiem na ta nietolerancje

Czyli on ma 168 cm?? :D:D:D Facet?? Tzn konus? Buahahahhahahahahahahahahaha :D:D:D:D:D Wybacz, ale z takich karypli to mam zlewe jak nic, taki jakby chciał dac mi w morde, to musiałby po krzesło pójśc :D

Gość temat na czasie dla mnie
kolejny stereotyp - że mężczyzna ma być wyższy, starszy, bogatszy, mądrzejszy a jak ktoś woli inaczej to jego sprawa ja z kolei zaczęłąm związek z 17 lat młodszym facetem i też w pracy np. dziwią mi się a jak gdzies jesteśmy to patrzą na nas - co komu do tego?

>> ja z kolei zaczęłąm związek z 17 lat młodszym facetem Pewnie masz w chuuj kasy. To normalne zjawisko, starsi kolesie też często biorą sobie mlode suki na utrzymanie w zamian za kieszonkowe :classic_cool:

Gość Chcę powiedzieć
tak...konus mój fajny :) lubię każdy jego centymetr ;) całe szczęście nikomu nie musi dać w mordę Santo Subito - a nawet jakby musiał? To dałby radę.... fakt, z dnia na dzień mam coraz większy zlew tego zaścianku polskiego :) jeszcze pół roku temu pewnie nie do pomyślenia by było, że się zwiążę z kimś takim jak ten mój konus :)

Gość Chcę powiedzieć
ja za często tu nie bywam na tym forum, ale widzę że Santo ma ogólnie jakiś kompleks i niskie poczucie wartości :D zgaduje: zdolniejszy, piękniejszy, zaradniejszy i bogatszy starszy brat....trudno....to miejsce dla takich jak Ty hehe

>> zdolniejszy, piękniejszy, zaradniejszy i bogatszy starszy brat....trudno....to miejsce dla takich jak Ty hehe Nic z tych rzeczy. Jestem zwykłym facetem, biednym, z pracą w Auchan i tylko po liceum.

Gość Chcę powiedzieć
eeeeeeeeeeeee tam..marudzisz Santo nie przekonujesz mnie tym gadaniem swoim :)

Gość Chcę powiedzieć
ta informacja bardzo wiele zmienia w dyskusji :) dziękujemy