Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlop malorolny

temat bardzo wazny

Polecane posty

Gość chlop malorolny

moj syn dostal computera i mowi ze przez te maszynke mozna gadac ze calym swiatem,czy mozeta napisac ile stoi godzina koszenia kombajnem w krajach uni,a szcyegulnie w angli,i ile farmer dostaje za liter mleka oddanego do zlewni,napiszta

Gość hehe...
dobre.

Gość chlop malorolny
patrze od wczoraj w te maszynke i niczego nie widze,a paluchy mam grube to ciezko na znaczki naciskac,napiszta te ceny

Gość ale pojetny jestes chlopie
szybko sie uczysz..zostaw ta robote w polu idz do miasta do urzedu moze cie na sekretarza przyjma . na komputer

Gość chlop malorolny
ja jvz byl sekretarzem,ale mnie wylaly napiszta skad piszeta,no i jak te ceny.ciezko znaczki wciskac bo 2 na raz,palce grube

Gość bankier 22
uk-jak wiesz co to znaczy.ja mieszkam w miescie wiec nie pomoge moze sprobuj na innym portalu,nie mam pojecia,po co tobie te ceny

Gość bankier 22
SMILEY,o co tobie chodzi z tym sciemnieniem,zobacz za okno,samo sie sciemnia,coraz ciemniej,pyta chlop to mu odpisalem,moze ty wiesz lepiej,ja na tym sie nie znam,a po drugie wieczorem wyjezdzamy do Polski wiec mnie troche nie bedzie,moze z PL cos nadam,milo bylo z toba pogadac,na ra,xx

Gość wiejska baboszka
chlopie malorolny ja znam dobry skup mlika przy trasie M25, placa po £2 od baniaka. oj moje krowisie to takie dojne zem w zysly tydzien to zarobila na nowa wysciolke do mojej obory. moj stary tyz kielbosa handluje na jarmarku na Voxalu tyz dobry interes, polskie robole kupuja tyle tyj kielbochy ze nie wyrybiamy z zazynaniem prosiakow

Gość chlop malorolny
to ja biznasa zobaczyl,musi u was byc sloma strasznie droga,po wiela mi data,a moje wszystkie krasule maja paszporty no ale kto to widzial zeby przez calom Europe je gnac,nogi by rozbolaly,swiniuw to ta nie mam,oj palce bolo

Gość trzodinia
do chlop malorony... jak zes chlopie malorolny to bida lepiej byc wielohektarowym

Gość chlop malorolny
ja o ceny pytal,rady to se miejta dla siebie,oooo w biedronce mliko zalega polki,gadajo za emigranty wyjechaly i nie ma komu kupowac,je tam kto z germanii,po ile mliko w bawarii i franci,za liter pytom,oj palce bolo

Gość chodowca prosiakow
loj dana dana a ja mam mala hodowle prosiakow pod brajton, pieeekna okolica, prosiaki lataja po urwiskach razem z baranami i krasulami, ale maja ucieche!!!! moj sunsiod zza miedzy, z lundyna to mowil ze mliko tam bardzo drogie chlopie bo wszystko wysylaja do polskiej biedronki...wyslolbys troche swoich karsuli w swiot byz obacyly innej wioscyny gdzie, pohasaly by po angielskich polanach, a i interesa moze byc cosik zrobil

Gość chlop malorolny
spita,eeel kto by krasulom wycieczki robil,pasporty maja,jak by sie glupot w tej angliji naagladaly to moze mlika by nie dawaly.tak jak sasiadowa baba,byla w szkocj raz a po powrocie dupy mu juz nie chciala dawac,palcy sztywniejo

farmers otrzymuje okolo 22.22 pensow za litr mleka :))))), w gazecie wyczytalam , nie wiem na 100 % czy tak jest. chlopie malorolny, chcesz wkroczyc na rynek brytyjski ze swoim mlekiem ????

Gość chlop malorolny
niii,tak zapytal przez ta maszynka palcy bolo,sztywniejo,w znaczki trudno trawic,do angli daleko,moze z germani napiszo ja nie zastary tulaczke,ja podruzowal z armio czerwono ale dawno 1944,tera nii tak myslal zeby moze pokombajnowac po europie w sezonie, bo mam bizona,ale pewno to nie biznes,pisali o slomie znata ceny za bele,ja popalil duzo,moze ja zle zrobil,tak to bym cos zarobil atak poszlo z dymem,oj palcy bolo

Gość chlop malorolny
ty cos szfabisz.22funciaki i 22penny za liter toc wiecej od gorzalk,na slipie mi cos padlo czy co.na prawda,zobacz dobrze,to ile musi stac na polce,tn wy bogat jak tyle za mliko placita,a po wieka dizel do traktora

Gość krowisia krasula
tozes chloipe leniwy i nie pomyslowy! masz bizona , stado krowisi a marudzisz. wsadzaj krasule na traktora i na wyspy wyruszaj! krasule paszporty maja to na granicy nie byndzie problema...no moze ciebei nie przepuszcza jak ci paluchy juz dretwieja to sie nawet do wydojenia mucki nie nadasz!!! no a masz jakies kozy? bo zem slyszala ze we francyjii to sie krolwie w kozim mliku lubia pluskac podobno dobrze na genitalia dziala! no moze bs byznesa tam zrobil jakiego...

jesli sie pisze 22.22 pensow, nie rozumiesz matmy.....to jest 22 pensy i 22 dziesiate pensa ....... jak by bylo 22 funty za litr to krowy w ogrodzie bym trzymala :P

Gość chlop malorolny
like an icon,ta tobie w kosciele na kszcie dali,nie mieli cos swoiskiego,jak zosia,marysia cieszko wydusic te znaczki a co dopiero mymowic,dziekuje,to milo s tfojej strony,ze napisalas ta cena,a jak nazywajom te mniejsze od penna,my w domu tu szukamy nazwy na to i nima nawet na google my jezdzili i nic ja powiedzal synowi ze moze my zla maszynke kupili,bo to 1y kumpiutera synek ma 40lat i uczy sie z instrukcji obslugi jak urzywac,like an icon po wiela dzizel ,dziekuje bardzo jak napiszesz

oj chlopie, wez sobie przelicz 22.5 pensa ( 22 i pol pensa ) w zaokragleniu, na zlotowki, to jest cena za litr mleka.....powodzenia jak juz rozkrecisz multimilionowy byzness , nie zapomnij o mnie :):):)

Gość chlop malorolny
dziekuje,like ...ja to pisal zem za stary,ale moze moj juros tam wiosna pojedzie zeby u jakiego farmera porobic,mlody jest ,kawalir jest to moze jaka panne pozna i pokryje,zna jezyki-niemiecki ty jestes dobra panij.palcy sztzniejo

Gość dziolcha krasiwa
chlopie kiego ty masz syna na wydaniu? bom ja jurna kobita jest, panna co kawalira z hektarami poszukuje. dycko musi byc chlop sprawny i ruchawy co by w polu robotny i pod koldra tyz...jom dziolcha zy wsi pod granica z nimcomi. ale obyta w manierze i robotna. doj namairy na syna chlopie. moze na jaka potancowke w remizie by mnie wziol? oj kieca mi juz sie ruso na sama mysl o takim jurnym byczku

Gość chlop malorolny
juros to nie jest ruchawy,on spokojny,nie wiem czego on do panien nie leci,u niego 40wiosen,pora ja powiedzial,co mi odpowiedziol.tata ja mam czas,martwia sie troszku,palcy bolo..napiszta po wiela dizel do traktora,jest kto z germani