Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 657y567y567

ja też zrobiłam eksperyment na sympatii przy okazji pyt do facetów?

Polecane posty

Gość 657y567y567

Niestety już usunęłam konto, bo aż żal mi się robiło jak czytalam wiadomości od facetów. Dałam zdjęcie super laski, pięknej, długowłosej brunetki z buzią niewinną jak aniołek ale za to w samej bieliźnie, kusząco wyginającej się przed obiektywem. Głównym pytaniem było - do jakiego stopnia faceci są w stanie nagiąć swoje zasady, aby tylko sobie zamoczyć? Czego najbardziej brzydzą się faceci i czy przeskoczą nawet to? Odpowiedź była prosta. Napisałam w profilu że.... byłam facetem, a płeć zmieniłam 3,5 roku temu. Wytłumaczyłam że daję zdjęcia w bieliźnie, bo kocham swoje ciało, bo w koncu jestem kobietą, że nienawidziłam swojego męskiego ciała. Dostawałam kilkadziesiąt wiadomości dziennie. Faceci gratulowali odwagi i samozaparcia i.... proponowali spotkanie! Chcieli spotkać się z kobietą która jeszcze niedawno miała penisa! Czyli nie ma żadnych granic. Facet przeleci nawet faceta, jesli wygląda jak kobieta. Faceci - naprawdę zrobilibyscie coś takiego????

Gość rybakk
ble ja napewno bbym tego nie zrobil

Gość 657y567y567
PRZYSIEGAM że to prawda. Niektorzy pisali że to niemozliwe, bo wyglądam jak 100% kobieta, ale ...no chyba i tak wierzyli że jednak piszę prawdę, bo gratulowali siły i odwagi. I chcieli się spotkać.

Gość acccca
odzywali się geje, albo różni zboczeńcy... dla normalnego hetero świadomośc transeksualizmu nawet u boskiej kobiety byłaby zbyt silna i nie sądze aby ktoś się skusił...

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrwwwwww
Wiessz po co by sie umowili?? Po to zeby dac nauczke dla innych obijajac "jej" mordke... zeby nikt z polakow tak sie nie odwazyl robic.. Polska nietolerancyjna! gorzka prAWda,,, sorry

Gość o ja nie moge...
O JA i co w tym dziwnego? na jeden raz kazdy jest dobry nawet baba co byla facetem...gdyby ci sie jakis facet spodobal a napisalby ze byl kobieta tez bys go nie wyslala na drzewo...zmiana płci jest tylko szeregiem operacji plastycznych (i podawaniem hormonów)...gdyby wszyscy sie tym brzydzili to faceci nie powiini tykac tych "100%" kobiet ze sztucznymi cyckami botoksem w ryju i innymi cudami na kiju...a ze hormony no coż ile pan łyka pigulki anty? w koncu to tez hormony....

Gość 657y567y567
No to trudno, jak ktoś nie chce wierzyć to niech nie wierzy. W profilu napisałam że w związku z tym że zmieniłam płeć - nie mogę mieć dzieci. Zdarzali się faceci którzy pisali że też nie mogą / lub nie chcą mieć dzieci, wiec pasujemy do siebie. Napisałam że formalnie (sądownie) jestem kobietą, to pytali czy mogę normlanie wziąć slub. Zdarzali się oczywiscie też tacy któzy chcieli zdjęcia krocza, żeby zobaczyć jak to wygląda po operacji. :O Nie dow iary. Wsytarczyłą super laska na fotce :O

Gość jryjr
"odzywali się geje, albo różni zboczeńcy... dla normalnego hetero świadomośc transeksualizmu nawet u boskiej kobiety byłaby zbyt silna i nie sądze aby ktoś się skusił... " No miałam napisać to samo. Pozostaje pogratulować kontaktów z tą społecznością i niezdolności do logicznego myślenia, w tym wysnuwania wniosków.

Gość jryjr
a że ktoś chce zobaczyć foty takiej zmienionej części ciała to też nie dziwne... bosz... co za głupol z autorki tematu ;D

a kto tak naprawde byl na tym zdjeciu? komu zrobilas zla slawe? no i ciekawe czy mialas na to przyzwolenie?