Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkaa.....

Kobietki, przeczyajcie i powiedzcie?

Polecane posty

Gość ulkaa.....

Jestem z facetem od roku, rzadko do mnie dzwoni twiedząc, ze nie ma takiej potrzeby i , że bez sensu wydawac kase. Widzimy sie prawie codziennie, a jak sie nie widzimy to dzwoni do mnie raz na dzien, na chwilke. Ostatnio stwierdził, ze ma bardzo wysokie rachunki za tel, ze niby tak często do mnie dzwoni. Wiec zaproponowałam, zebyśmy sprawdzili biling do dlaczego tak dużo płaci. On na początku powiedział, ze jak chce to on mi go pokaże, ale jak ja powiedziałam, ze jasne, ze chce zobaczyc to zaczął się wycofywać. Najpierw stwierdził, ze on wyrzuca bilingi, później jak powiedziałąm, ze w sieci mogą wydrukować nowe z zeszłego miesiąca, to powiedział, ze on nie ma czasu chodzic, i , że mu sie nie chce. Wiec powiedziałam, ze pójde sama, zeby mi tylko dane i hasło podał to on , ze ok, po czym stwiedził, ze hasło zgubił, nie wie gdzie jest, nie pamięta itd... Czy mam prawo do niepokoju??? osobiście uważam, ze tak.

kolorowo to to nie wygląda... Masz powody do zmartwienia....Jak się z nim spotkasz to sprawdź połączenia wydzące

Gość ulkaa.....
mam dostęp do jego telefonu, zawsze i wszędzie, nigdy nie ukrywa go , nawet kiedys u mnie zostawił, bo zapomniał, to nawet sie nie wrócił. Ale nie wiem, o co chodzi z tym bilingiem??? tez czuje, ze cos jest nie tak. Czyli co mam zrobic nadal drążyc temat,czy koniecznie ten biling zdobyc?? Dlaczego myslisz ze mnie nie kocha??????

Gość acccca
dywoni na seks telefon ale spokojnie..wzrosnie,,,

Gość ulkaa.....
ma prawie 30 lat, wiec chyba nie o to chodzi

Gość ulkaa.....
wróżko, ale jakich takich. mozesz napisac mi konkretniej??

Gość ulkaa.....
wrózko, zgadzam sie, czuje sie trochę przez niego zaniedbywana, często to ja chce sie spotkać, a on ma jeszcze jakieś zajęcia, ja do niego często dzwonie, kurcze, ale on wie , ze jak chce to moze odejść, bo na sile to też nic nie robie

Gość o ja nie moge...
co cie jego bilingi obchodza co? moze on poprostu jest sknerą? poza tym widzicie sie codziennie.... moja rada za wysokie rachunki przez tel? dzwoncie do siebie przez skype'a

Gość ulkaa.....
to nie chodzi o bilingi, tylko o jego reakcje na to , ze jednak chce je zobaczyc, rozumiesz>>>?? najpierw niby powiedział, chcesz to moge pokazać ci bilingi, po czym jak powiedziałam, ze chce to on zaczął sie wycofywac

Gość ulkaa.....
jesteśmy razem od roku

facet robi cie w bambusa a ty zamiast uciekac jeszcze pytasz o bilingi gdyby moj facet zachowywal sie tak jak twoj to bym byla juz singlem np to: "Jestem z facetem od roku, rzadko do mnie dzwoni twiedząc, ze nie ma takiej potrzeby i , że bez sensu wydawac kase." moj facet poszedl do punktu ery i zmienil abonament zeby moc ze mna gadac kiedy tylko zechce widzisz roznice? facet ma cie szanowac ! co to za tekst ze szkoda kasy?

Gość acccca
a w jakiej sieci miał komórke?

Gość ulkaa.....
on twierdzi , ze nie widzi potrzeby ciągłego wiszenia na telefonie, skoro i tak się widzimy

Gość mmm111555
Moim zdaniem niczego nie ukrywa. Pewnie chce zaoszczęzic, a boi sie że zobaczysz biling i bedziesz psioczyć że wcale tak duzo nie płaci i będziesz rządać żeby dzwonił częściej. I tak sie mu dziwie że taki spokojny jest.... Gdyby mój facet mial jakąś obsesje na temat mojego bilingu to dostałby zjebkę. A to że dzwoni raz dziennie - nie rozumiem co w tym dziwnego? A ile ma dzwonic?

Gość ulkaa.....
Powiem tak , wiem , że np do kumpli potrafi przedzwonic i gadac i gadac, wiec do nich ma potrzebe, a do mnie nie??????? No chwilka kto tu powinien być ważniejszy???? Mysle, ze on właśnie boji sie tego, ze zobacze jak długo gada np, z kumplami i sie wkurze i dlatego wykręca sie z tymi bilingami.

Gość burburowa
"moj facet poszedl do punktu ery i zmienil abonament zeby moc ze mna gadac kiedy tylko zechce widzisz roznice? facet ma cie szanowac ! co to za tekst ze szkoda kasy?" Nie podburzaj jej, bo to głupie. :O ONI SIĘ WIDUJĄ CODZIENNIE! Po co on ma zmieniać abonament? Baby, czasami jestescie takie głupie że szok. Facet widuje się z nią codziennie a jak jej nie widzi to dzwoni - co mozna mu zarzucić? NIC! A laska ma obsesję, podejrzenia, chce by wciąż wisiał na telefonie mimo że często się widzą. Wiesz co? A czemu sama nie zmienisz abonamantu? Albo czemu do niego nie dzwonisz na dłuzej?!

Gość o ja nie moge...
ciebie ma na codzien z Toba spedza wiecej czasu niz z kumplami! co w tym zlego ze sobie podzwoni? wolalabys zeby sie z nimi codziennie widywal a do Ciebie tylko od czasu do czasu dzwonil?

Gość ulkaa.....
Burburowa, ja właśnie dzwonie do niego , tak 2- 3 razy dziennie. Ale mnie najbardziej rani ta sytuacja, gdzie on tak wymyśla jakies wręcz nielogiczne argumenty, zebym tylko nie zobaczyła tych bilingów.

Gość acccca
w jakiej sieci ma kome????

Gość ulkaa.....
a co to za różnica w jakiej sieci??

Gość o ja nie moge...
nie wkrecaj juz sobie...wiesz jak mi sie maluje Twoj obraz? jak zaborczej zazdrosnej baby ktora szuka dziury w calym...widujecie sie praktycznie codziennie dzwonisz do niego po 2-3 razy dziennie on tez codziennie do Ciebie dzwoni a Ty sie wkurzasz o bilingi? daj mu troche swobody bo naprawde Cie zostawi a dobrze wiemy ze tego bys nie chciala.. poza tym mysle ze on specjalnie Ci tak powiedzial zeby zobaczyc jak sie zachowasz wiec poprostu olej to wtedy sie zdziwi...

Gość burburowa
"Ale mnie najbardziej rani ta sytuacja, gdzie on tak wymyśla jakies wręcz nielogiczne argumenty, zebym tylko nie zobaczyła tych bilingów. " Ale po co ma Ci je pokazywać, skoro wie że bedziesz marudzić i uznasz że wcale tak duzo nie płaci? Na jego miejscu też bym się wykręcała.

Gość ulkaa.....
Może faktycznie lepiej nie oglądać tych bilingów, bo to może sie dla naszego związku źle skończyć. Ja wiem, ze on potrafi dłuuugo gadac z kumplem, ale jak jeszcze to zobacze to bedzie wojna, ze do mnie tylko na chwilę dzwoni. I myśle, ze on tego nie chce.

Gość o ja nie moge...
skoncz z bilingami i wojny tez mu nie rob...bo on tez Ci an pewno moze pare rzeczy wygarnac (chocby to ze probujesz byc w pewnym sensie despotyczna) a po co Ci to? powiedz mu tylko z usmiechem na ustach:Już wiem czemu masz takie wysokie rachunki i musisz oszczedzac na telefonach do mnie... on nie ma domowego zeby z niego dzwonic?

Gość acccca
ulka w sumie nie wiem jak różnica, pytam z ciekawości...:)

Gość ulkaa.....
nie ma, ale wiesz to juz nie chodzi o kwestie kasy, tylko o to , że on twierdzi, że nie ma takiej potrzeby, zeby do mnie często dzwoni, ze dla niego jeden raz dziennie wystarczy, i ze bez sensu wiecej, tak twierdzi

Gość o ja nie moge...
acha i jeszcze jedno najlepsza nauka dla faceta kiedy robi cos niefajnego to nie awantura tylko zrobienie mu tak samo zeby poczul na wlasnej skorze...moze przez pare dni nie dzwon do niego w ogole i wtedy on wiecej zacznie....