Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Late At Night

Harle..quin

Polecane posty

mu karteczkę z napise “Pragne Cię” widzę jego zmieszaną minę, wychodzi. Wraca za chwilę, podaje mi skrawek papieru I wychodzi pospieszne. Z niecierpliwoscią rozwijam papier I czytam “Bądź u mnie dziś o 21” Podjeżdżam pod dom, sprawdzając, czy to ten numer, jeszcze u Niego nie byłam. Dzwonię, otwiera ubrany w dzinsy i koszulke. Lekko zawstydzonym głosem , z lekką nutką niedowierzania, że to dzieje się naprawdę pyta…czego się napijesz? Proszę o wino. Siedzimy naprzeciwko na wygodnych skórzanych fotelach, nic nie mówiąc. Odstawiam kileiszk, I podchodzę do niego z bijący sercem. Ach to napięcie, jeszcze nie uprawiałam seksu z meżczyzną starszym ode mnie o ponad 20 lat. Patrzy, nie do końca wiedząc jak powinien się zachować, chociaż wie, po co przyjechałam. Wstaje ja wyciąam do Niego rękę, bierze ją I delikatnie całuje.. Zarucam mu ręce na szyje. Nasze usta spotykają sie w namietnym pocałunku. Ach, jak on to robi, delikatnie a jednocześnie stanowczo, przez moją głowę przepływa 1000 myśli…Czy wypada?? Przecież to mój szef……Mógłby być moim ojcem….Ale tak tego pragnę, jest taki przystojny, marzyłam o tym od dawna………..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować