Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kynio

co zrobic by wlozyli noge w gips

Polecane posty

Gość kynio

Witam z niecodziennym pytaniem potrzebuje z wolnienia l4 by wsadzili mi noge w gips inna choroba odpada i tu moje pytanie czy ktos zna jakis sposob tylko zebym nie musial nogi sobie polamac moze sciemnic jakies skrecenie nogi pomozcie naprawde potrzebuje

Gość Tak na srecenie kostki daja
szyne tylko. chyba ze masz bardzo powazne wtedy gips;p wiem mialam srecona z 5 razy ;d i zawsze szyna a raz gips. wiec teraz pozostalo ci tylko skrecic noge;p mi sie to najczesciej zdarzalo jak szlam za blisko krawedzi chodnika ; p

Gość kynio
A na ile wsadzili ci ta noge w szyne i czy mialas zdjecie rtg bo ja potrzebuje tego zwolnienia tak przynajmiej na 3 tygodnie

Gość mwah
Czy jak się trzyma nogę w occie to siępotem ma skręconą czy złamaną? Nie jestem pewna ale potem ponoć łatwo coś sobie zrobić i noga w gips.

Gość weffewefwef
po kąpieli w occie ponoć łatwo złamać kość, ale to chyba mit :classic_cool:

W occie to można sobie rybę zjeść. Lekarze to nie idioci. Nie wsadzają nogi w gips,bo pacjent ma takie życzenie. Każde włożenie w gips poprzedzają badania. Więc nie oszukasz nikogo,że masz nogę złamaną. Coś mi się wydaję,że naściemniales szefowi i teraz brzytwy się chwytasz.

Gość powiem i ja....
zgadzam się z wypowiedzią Bursztynowa21 nogę w gips wkładają w przypadku złamania ale najpierw musi być zrobione zdjęcie ...nikt Ci na ładne oczy nie da zwolnienia na trzy tygodnie ....możesz oczywiście ściemniać lekarzowi że Cię noga boli nie możesz zginać itd....ale lekarz co najwyżej zleci zrobienie zdjęcia lub wyśle Cię do ortopedy