Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

otwarty sprzeciw!

Polecane posty

Gość zettwwuess
zws - to troche przypomina zapis jednej strony rozmowy telefonicznej ;0-) pozdr tyle lat pracowalam na poczcie przy laczeniu rozmow ta maniera zostaje na lata

Głosie, ćwicz kamienną twarz, a to moje drugie imię :) Zwłaszcza jak sekretarka jest u mnie pod biurkiem a ja rozmawiam o dywersyfikacji dostaw energii z przedstawicielami Microsoftu gdy za drzwiami już czekają ludzie z Googla :O W tych warunkach sekretarka rozpinająca mi spodnie zębami nie ma łatwego zadania :O Tym bardziej, że nie pamiętam PINu do rozporka :O Trzy błędy i będę sikać w majty :O ZWS - no kantują mnie, tak czułem :O Jeszcze jak mi powiesz, że już ktoś wylądował na Księżycu to się po prostu załamię :O Założyłem się ze swoim lekarzem, że tam się nie da wylądować bo jak jest nów to można spaść :O A co mam zrobić ze szczypcami? Zacisnąć na jądrach kontrahenta? Czy Wy też odnosicie wrażenie że odbiegamy ciutek od tematu? :O

Gość glos rozsadku
no jasne ze tak! caly czas staram sie naprowadzic na wlasciwe tory ale mi tu sie towarzystwo rozbrykalo na lewice i prawice, nie sposob opanowac, chyba bede zmuszony wyciagnac gwizdek

Skoro mowa o gwizdku to przypomniało mi się czym się różni nauczyciel od nauczycielki. Nauczycielka drapie się po przerwie a nauczyciel po dzwonku :O

Gość glos rozsadku
uhm, zdecydowanie tak :-) w tamtym sie zrobilo cokolwiek ...jakby to powiedziec...dziwnie ;-)

Gość glos rozsadku
zatem powiedz to wyraznie czy jest za zglaszana tu przeze mnie mozliwoscia ruchu w dwoch kierunkach (przodem czy tylem) na ulicach jednokierunkowych czyt tez za zniesieniem ulic zupelnie ;-)

Gość glos rozsadku
hmmm..rozumiem...czyli ustalone, to teraz sztandar czy transparent? jakies kolory? nazwe partii?