Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

otwarty sprzeciw!

Polecane posty

Gość zettwwuess
komiczne cholera jasna!!! teraz bedzie tlok w lozy a sam wiesz ze w piatki i tak jest juz ciasno malo stanowczy a ty co za plotki rozpuszczasz, ze wylecialam z zarzadu?

Hej Głosie :) Tak poważnie to naprawdę można, mało tego, jeśli przy ulicy jednokierunkowej jest parking i będziesz się wycofywał mając baczenie jedynie na jadących do przodu, to wariat, który pędzi na wstecznym i nadjedzie "pod prąd" taranując Twój samochód będzie, że tak powiem, "w prawie" :O

Gość glos rozsadku
no szlag by to trafil tyle geb do podzialu, przestaje mi sie to podobac, wszyscy tylko czekaja zeby sie do koryta dostac!!! co za kraj ;-) pozdr.

ale zawsze mozesz pozostac wielkim mistrzem!... a my pojdziemy za glosem rozsadku... ;)

Gość glos rozsadku
Stanowczy, skoro chcesz powaznie, to ja tez powaznie - takie dylematy pojawiaja sie czesto na parkingach pod centrami handlowymi (dla niewtajemniczonych - wybieram sie tam w sobote na pokaz fryzury) - i spotkalem sie z ocena zdarzenia jako "wina obopolna" pozdr.

Gość zettwwuess
szlag by to trafil tyle geb do podzialu, przestaje mi sie to podobac, wszyscy tylko czekaja zeby sie do koryta dostac!!! czlowieku pilnie potrzebna mi diamentowa zatyczka do wina komiczne lewi juz to obiecuje od 10 lat ja chcialabym tez czasami wyglaszac swoje slowa przy subtelnym aplauzie te tlumy sprawiaja, ze uszy mi pekaja

Gość zettwwuess
wybieram sie tam w sobote na pokaz fryzury) - :D:D:D

Gość glos rozsadku
wybieram sie tam w sobote na pokaz fryzury) - no co??? mam sciemniac, ze na podryw? ;-) pozdr.

ZWS, ja Cię, mówiąc kolokwialnie, "kryję", zdejmuję z barków Twoich odpowiedzialność wszelką a Ty tak mi dziękujesz? :D I tak hamowałem swoją wenę, żeby nie dopisać, że zostałaś pozbawiona członkostwa w zarządzie z powodu nadużyć finansowych przy kontrakcie na zakup grippenów :O Tak, tak, mamy f16, WŁAŚNIE!!!! A za co mieliśmy kupić grippeny, hę? :O A za to, że osobiście spuszczałem z kilku f16 paliwo, że niby usterka czujnika też nie podzękowałaś! :D

Gość zettwwuess
no co??? mam sciemniac, ze na podryw? :D:D:D:D:D malo stanowczy a kino domowe hd z 300-calowym ekranem przyjales od anonimowego odbiorcy i uzywasz (widzialam przez okno wczoraj wieczorem) lacz wydarzenia z laski swojej :p

Głosie, nadal poważnie, i mimo iż sam się nie zgadzam z taką interpretacją, to jazda na wstecznym w ulicy jednokierunkowej jest jak najbardziej legalna, należy tylko zachować szczególną ostrożność. To samo zachowanie dotyczy włączania się do ruchu, ale dodatkowo klient "włączający się" ma obowiązek ustąpić pierszeństwa. Jadącemu trudno udowodnić niezachowanie ostrożności mimo iż przywalił we włączającego się do ruchu, który miał ustąpić. Trochę zagmatwałem chyba :) Ale mając wybór - grzanie na wstecznym jednokierunkową i wyjazd z miejsca parkingowego na tejże ulicy zawsze wybieraj to pierwsze :)

ZWS byłem przekonany, że to od Ciebie...:O Za darmowy internet w Wawie, to znaczy za to, że go nie będzie...:O Bo za euro 2012 w Polsce miałem dostać 600 cali i mercedesa z firankami :O W tej sytuacji jestem zmuszony odebrać nam euro, nie będzie lobbysta pluć mi w twarz ni dzieci mi germanić :O

Gość zettwwuess
Bo za euro 2012 w Polsce miałem dostać 600 cali i mercedesa z firankami W tej sytuacji jestem zmuszony odebrać nam euro, nie będzie lobbysta pluć mi w twarz ni dzieci mi germanić :D:D:D a ty caly czas jezdzisz mercem bez firanek ????? zarzad o tym wie?

Gość glos rozsadku
jaki najezdzca???!!!! pozdr.

ZWS, no bez firanek :O CICHO, wyjeżdżam tylko z garażu, i to od sąsiadki, śmigam cichcem dwie ulice i zamawiam limuzynę :O Mówię Ci, te trzysta metrów do firmy to czasem godzinę jadę :O A firanki do merców podobno wyszli, jakiś facet dostał ostatni komplet :O Dobrze, że go zamknęli, skorumpowany łapówkarz :O

Gość glos rozsadku
Stanowczy, ja doskonale rozumiem o czym mowisz, ale Ty mi tu nie rzucaj przepisami, mam google, moge sobie sprawdzic tylko gadaj czy niesiesz sztandar czy transparent? pozdr :-)

Gość glos rozsadku
jak to jaki?!!!! germanski! pozdr. :-)

Gość glos rozsadku
kolega poteflona ;-)

Gość zettwwuess
jakiś facet dostał ostatni komplet a to skurwiel. wiedzial z kim porozmawiac naprawde ci wspolczuje moze udaj sie z tym do firmowego psychoterapeuty? slyszalam, ze jak ktos ma taki papierek to wszystko dostaje z pierwszej reki podobno na swieta dla tych z pierwszej reki maja byc pieski do ustawienia przy tylnej szybie !!! ale to ma zostac miedzy nami !!!

Głosie, odnośnie sztandaru się wypowiedziałem bardzo stanowczo, zdecydowanie i jednoznacznie: 11:02 [zgłoś do usunięcia] Mało_stanowczy W kwestii sztandaru to ja nie wiem... no chyba raczej bynajmniej zresztą niezupełnie aczkolwiek pewnie być może... ZWS, jeeee, nie mów nikomu o pieskach, ja też nie podkabluję, ale a'propos, wiesz że z tych różowych puchatych kostek do gry, co wisiały na lustewrku, zeszły kropki? :O A tyle kasiory wygrałem od klientów, a to chcieli umorzenia długów, a to jakieś fundusze strukturalne... a teraz jak mam zagrać? :O Miałem właśnie negocjować ceny ropy, 4 cysterny pod oknem biurowca stoją :O Trzeba będzie wylać w kanał, no ja łapówki do ręki nie wezmę :O

Gość glos rozsadku
Stanowczy, skaczesz mi tu jak ta pchla z tematu na temat, za cholere dogonic nie moge, to pytam i tu i tam, teraz przymajmniej mam jasna jasnosc i swietlista swietlistosc, a Twoje zaangazowanie w tak sluszna sprawe nie odbije sie echem w kuluarach wszelkich powaznych rzadowych instytucji pozdr. :-)

Ale to oczywista oczywistość, że skaczę i jestem niestabilny jak reaktor, któremu rosjanie podpieprzyli rdzeń :O Jakoś nie mogę się zdecydować czy chciałbym rybki czy akwarium :O

Gość glos rozsadku
witaj w klubie, ja wciaz nie okreslilem sie co do dlugosci rekawa nad czym ubolewam natomiast reakcje na Twoje reaktory mam dosc jednoznaczne i nie zawsze to odpowiada powadze pracy, ktora staram sie wykonywac ;-) pozdr.

Gość zettwwuess
wiesz że z tych różowych puchatych kostek do gry, co wisiały na lustewrku, zeszły kropki? dostales podrobe zalatw te papiery bo cie kantuja Trzeba będzie wylać w kanał, no ja łapówki do ręki nie wezmę kup szczypce. zdaja egzamin.

Gość glos rozsadku
zws - to troche przypomina zapis jednej strony rozmowy telefonicznej ;0-) pozdr