Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesiennadeprecha

co sadzicie o tym i co zrobic

Polecane posty

Gość jesiennadeprecha

moj facet gral w gre mojego mlodszego brata i zrobil stwora-potwora w ksztalcie penisa. zobaczylam jego pomyslowy wytwor i sie poklocilismy (bo jakby mlodszy zobaczyl? a sporpedia jest dostepna dla kazdego i na bank znalazlby w grze kto to zrobil). mysmy sie poklocili i lipa, gram teraz w spore z bratem i pilnuje zeby tego nie znalazl, ale jak wykasuje to sie moj facet obrazi. a sam wykasowac nie chce... no i co zrobic, glupie zeby sie klocic o taki drobiazg (drobiazg??)

Gość glos rozsadku
hahahahahahhahahahahahahahhahaha poddaje sie, nie jestem w stanie wymyslic lepszego tematu pozdr.

Gość allayah
poprostu musisz z nim porozmawiać nie ma innej opji chyba. No chyba że uszkodzisz jakies pliki gry i trzeba będzie ją całkiem wykasowac :D i zainstalowac od nowa i będzie po problemie. A z kąd można pobrac coś takiego wogóle zeby się pobawić ?

Gość acccca
top 10 najgłupszych tematów nie prowokacji (ten jest na 99% prawdziwy)

o ja :D lol :D 10 na 10 :D wykasuj tego penisa w końcu komputer wasz i gra wasza ;)

Gość yapaj
hahaha neizle, ale klucicie sie o pierdoły, w koncu mlody dowie sie po co mu to cos w majtkach, a przynajmniej bedzie wiedział co to jest. hehehe dajcie sobie po buziaku bede po problemie :) a demko stad mozna sciagnac i samemu porobic cos takiego :D www.fabryka.sporki.pl

Gość franciszq
hehehe niezle fajnie macie :D nie ma to tamto :) ogolnie jak nie pogadasz to bedzie... zle ;) lepiej pogadac wytlumaczyc, wysluchac :) a swoja droga ciekwy pomysł, nie wiedzialem ze mozna tak fajnie w tej grze tak sie pobawic :D

Gość kiszzzka krwista
w grze mozna o wiele lepiej, zerknij na youtube wklep SPORE i zobaczysz... poza tymi oficjalnymi oczywiscie ;D

Hehehe :D Ja czasem już nie zazdroszczę ludziom takich problemów, bo poziom absurdu jest za wysoki :D

Gość prins
macie problemy... swoja droga zeby jakas gra powodowala takie konflikty? i jak w grze dla dzeci zrobic penisa???? spore to gra o komorkach i plemionach, gdzie tam cos takiego??

Gość smutna niania
Nie warto robić z muchy słonia. Pogadajcie i zapomnijcie o tym.