Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryczeeeeeeee

musze się wypłakać

Polecane posty

Gość ryczeeeeeeee

mam dosc nie zaliczylam stau i praktyk na uczelni i już sama nie wiem czy dalej chce to zaliczać i chyba jestem w ciąży ale jak kochałam się 4 dni po dnach płodnych to chyba nie powinnam ale nie mam okresu już 4 dni

4 dni opoznienia to jeszcze nei tragedia - zrob test i bedizesz pewniejsza

Gość zimne dziady listopady
nie placz skarbie 🌼

Gość ryczeeeeeeee
wiem zresztą ciąża to nie tragedia tylko nie teraz a może właśnie teraz to dobrze nie wiem ale źle się czuje chce mi sie wymiotować i jem czekolade z chipsami coś ze mną mnie tak

czemu nie zaliczylas stazu i praktyk i ile ty masz lat ze wierzysz w to ze 4 dni niby po plodnych nie zachodzi sie w ciaze?

tzn.? bo 4 dni zalezy jak liczysz, kiedyś mnie wyśmiano jak napisałem że jak się kochać 6-7 dni licząc od końca okresu to jest bezpiecznie, kiedy kalendarzyk podaje 10 dn bezpiecznie a ja zawęziłem o 30-40% wiec jak liczysz?

Gość ryczeeeeeeeeee
nie zaliczyłam bo był test końcowy zestresowałam się i mi się komp zablokował i zanim włączyłam nie wyrobiłam się zrobie ten test mam męża którego kocham więc dziecko ok tylko nie wiem czy sobie poradze

Gość ryczeeeeeee
od końca okresu minelo 17 dni jak się kochałam

czyli moze chodzic o okres plodny np. masz 28 dni, 28-17=11 i dni plodne, ta metoda nie ma wyraznej granicy tzn. nie mozna sie poruszac po granicy, jezeli mowi np. masz okres 28 dni, 10 dni przed koncem sa nieploden, czyli do 18 dni cyklu to nie mozesz kochajac sie 18 dnia zakladac ze to sa dni bezplodne, musisz zmniejszyc margines bledu np. do 6-5 dni przed spodziewanym koncem cyklu a wiec kochac sie dopiero w 22 dniu cyklu, wtedy metoda zadziala

"...chyba jestem w ciąży..." - chyba to sie lodka na wodzie. marsz do apteki po test. poza tym, kiedy sa nerwy i stres, miesiaczka ma prawo sie spozniac ;)

Gość acccca
nos do góry! będzie dobrze...