Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla driverkaaaaaaa

PRAWO JAZDY !!!! POMOCY AAAAA

Polecane posty

Jutro mam egzamin praktyczny na prawo jazdy.Poraz pierwszy !! Ale schizuje :( Tak mi zalezy,zeby zdac,ze jak nie zdam,to sie zalamie,serio :( Wszystko ladnie mi idzie,luk robie bez problemu,ruszanie z recznego,jazda po miescie,ale najbardziej obawiam sie parkowania ;/ Macie moze jakies dobre techniki na to parkowanie?Rownolegle albo prostopadle???

Zaraz z nerwów chyba padne :( Serce mi strasznie wali ,brzuch mnie boli ,a co dopiero będzie jutro?Chyba na proszkach tam pojadę :( Pomocyyy !!!! Powiedzcie mi ,o tym parkowaniu :(

Gość żmijka niewydymka
no ale jak ci pokazać jakąś technike na forum?? poprostu wyluzuj bo przez stres zawalisz nawet łuk

Gość teklowka
pamietaj o kierunkowskazie przy parkowaniu bo ja tez wszystko ladnie pieknie a zapomnielam o kierunku i nie zdalam

Gość nawet jak oblejesz to
nic się nie stanie, ja trzy razy zdawałam i zyję a są też tacy co więcej podchodzili, nie przesadzaj, to nie koniec swiata

Ja zawsze tak panikuje,dzisiaj mialam ostatnia jazde i mi instruktor powiedzial,ze bardzo dobrze jezdze,ale musze nerwy trzymac na wodzy,bo inaczej obleje :( No tak,ale male przypomnienie- jak parkuje przodem w prawo ,tak prostopadle do kraweznika,to musze zaczac wtedy skrecac,gdy lewe tylne swiatlo tego stojacego auta obok znajduje sie na polowie mojej szyby ,tak?Tak mi tlumaczyl instruktor,a teraz juz kompletnie zglupialam ;( Cwiczen na tej gorce na luku nie mialam,bo cwiczylam ruszanie z recznego na normalnej gorce,wiec na tym luku na gorce to mi instruktor podjezdza?Czy ja sama do tej lini ? I ruszam ?A jak z luku na miasto wyjechac?Po liniach ;/ ??Ale mam schize ;(

Wiem,ale mi tak strasznie zalezy ,ze szok :( Moje kolezanki zdaly za pierwszym i moze po prostu boje sie porazki ;/