Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika17

dni niepłodne

Polecane posty

Gość weronika17

na ile dni przed okresem są dni niepłodne moze ktos mi to jakos logicznie wyjasnic

Gość weronika17
moze ktos mi pomóc

Gość zzieleniały listek
najczesciej 14 dni przed okresem kolejnym jest owulacja, ale lepiej wziac rezerwe i zalozyc ze owulacja jest na 16-10 dni przed okresem. potem sa dni nieplodne. Ale same suche liczby czesto moga zawodzic. 3 dni po skoku temp mozna kochac sie bezpiecznie i w czasie kiedy nie ma sie rozciagliwego sluzu, a takze kiedy szyjka macicy jest twarda i zamknieta.

Gość weronika17
cykle mam co 27 dni i chodzi mi o to czy to prawda ze 3 dni przed miesiaczko sa na 100% niepłodne bo ktos tak mi powiedział

Jeżeli masz regularne cykle to ten ktoś powiedział Ci prawdę.

Mieszanka 3 -Ojca Grzegorza Sroki, pobudzająca pracę jajników lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr macierzanka {Serpylli Herba} 50gr pokrzywa {Urticae Folium} 50gr dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr ruta {Herba Rutae} 20gr nagietek {Calendulae flos} 20gr nostrzyk {Herba meliloti} 20gr Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny. Pić szklankę odwaru przed snem. skuteczna mieszanka