Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupic nie kupic

czy wypada kupic cos dzidzi?

Polecane posty

Gość kupic nie kupic

w niedziele jade na kolacje do domu mojego faceta,znam pobieznie jego rodzicow oraz siostre i jej meza.oni maja 2 miesieczna coreczke i teraz pytanie,nie bylam oficjalnie zobaczyc dziecka,wiec sobie pomyslalam,ze teraz jest okazja do jakiegos prezenciku,ale czy wypada?tak po dwoch miesiacach? aha,czy jak wezme butelke wina do tej kolacji to wystarczy?

Gość kupic nie kupic
prosze o wasze rady:)

Gość schmeterling
Oczywiscie, ze wypada! Na pewno nie zrobisz zlego wrazenia, wrecz przeciwnie. Butelka wina dla rodzicow, tez super pomysl.

Gość lipo
pewnie że wypada...właśnie lepiej wypada coś kupić niż nie tym bardziej ze to pierwsza ''wizyta'' u dziecka....także kupuj śmiało :)

Gość misiak_pysiak
ja również jak dziewczyny uważam, że jak najbardziej wypada:) I sama pewnie bym coś kupiła :)

Gość no jasne ze wypada
kup drobiazg dla dziecka i wino i czekoladki dla rodzicow (wino symbolicznie dla ojca, czekoladki dla mamy - bo jestes kobieta, facet dla mamy kupilby kwiaty)

Gość blackcat
kup coś dziecku ale błagam nie mów DZIDZI bo to tylko świadczy o Twoim poziomie rozwoju emocjonalnego :o a z tym winem to najpierw sie dowiedz czy np. rodzice wogóle pijają wino (siostra pewnie nie bo karmi) albo czy nie ma jakiś problemów alkoholowych w rodzinie bo wówczas nie wypada dawać wina lepiej jakis deser zrobć (np. ciasto) albo kupić czekoladki i kwaty (nawet kobieta kobiecie może dać kwiaty) :o

Gość elle8
A po cholere chcesz cos kupowac? Chcesz sie podlizac?:O

Gość kupic nie kupic
tak chce sie podlizac przepraszam jezeli urazilam kogos moiwac 'dzidzia',ja tylko po licencjacie jestem:O w rodzinie alkoholikow nie ma,wina pija,bo widzialam cala kolekcje,wiec do kolacji chyba pasuje,tym bardziej,ze to nic odwietnego nie jest,po prostu takie rodzinne 'zgromadzenie'.z reszta tu chodzi raczej o cos symbolicznego? w lasnie tak mysle,ze z tymi czekoladkami to troche za duzo moze byc,R powiedzial,zebym sie nie wydurniala.

Gość Gabkkkkkoooooooo
Bardzo pasuje cos kupic dzidzi, nawet nie wypadaloby nie kupic, bardzo mily gest.