Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hacjenda...

Malutko sluzu, prosze, wejdźcie!!!

Polecane posty

Gość hacjenda...

Zawsze w srodku cyklu mialam mokro. No i ten sluz plodny byl taki konkretny, duzo go bylo. A od jakis 2 cykli jest prawie sucho. Niby jakies "kurze jajko" mozna wypatrzec, ale to nie jest to, co kiedys... Jak myslicie, dlaczego???

Gość hacjenda...
wleźcie tu babki iodpiszcie, plis,,,

Jest całe mnóstwo powodów- tabletki, cykl bezowulacyjny, infekcja organizmu itd, itd. A czemu ilość tego śluzu aż tak cię niepokoi?

Gość hacjenda...
bo niedlugo chcemy postarac sie o drugiedziecko i boje sie, ze cos jest nie tak... Cykle bezowulacyjne...no wlasnie, tego sie boje..... pytam was, moze ktoras tak miala/ma, a moze taki moj urok, moze sie zmienilo, ale nie oznacza tobraku owulacji...

Ja osobiście nie obserwuję śluzu pod kątem płodności tylko czystości i też mi się zdarzało, że czasem miałam go bardzo dużo a czasem malutko, albo prawie wcale. Nie stresuj się tym tak:) Niestety nasze organizmy reagują na bardzo wiele czynników a my sobie nawet z tego sprawy nie zdajemy. Będzie dobrze. Życzę owocnych starań:)

Gość hacjenda...
dzieki Emi... jest czystko, tylko malo ;-)

Gość moze na zewnatrz jest malo
ale w srodku moze byc wystarczajaca losc. nie stresuj sie. mozesz sobie kupic olej z wiesiolka na poprawe sluzu. tylko nie bierze sie go po owulacji.