Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StaszekFistaszek

Małżeństwo najdroższą forma seksu

Polecane posty

Fistaszku - wiele kobiet nie wychodzi za mąż. Koalu - kierunek Twojego myślenia jest bardzo pociągajacy :-)

Gość ankietka ....
Coala na tree - pewnie bym się jakoś z tym zgodziła, ale sama uroda kompletnie na mnie nie działa. Przykład : spotykałam się z pewnym facetem ... Zdobył mnie wysyłając kwiaty, czekoladki ... Facet bardzo przystojny, własna firma ... itd. Znajomość raczej krótka .. niestety nie mamy za wiele wspólnych tematów ... W tym samym czasie spotykałam się z pewnym panem z tytułem dr. też przystojny, ale intelektualista ... Jest zamknięty w sobie i przez to trudniejszy ... Ale bez porównania .... Cudowny facet :)

facet, który nawet czarnego nic'ka nie ma, tylko orzechy wpiertala, nie powinien w ogóle zabierać głosu. :p i jeszcze "staszek" chyba pedau. :o

Koniu ale Koala dobrze pisze :-) Co do Staszka, to myśle, ze przechodzi jakąś traume. Bądźmy dl anie go mili.

Brumka, Ty to byc caly swiat do (mym)lona przycisnela. a durnote trzeba tepic vel edukowac. inaczej nawet 777 zejdzie na psy!

Gość Wcale nie taniej niz zona
Mnie zona utrzymuje ;P

kobietę swą trzeba mieć, kochać ją i szanować. można ja nazywać żoną, dla wygody sąsiadów i rodziny. :) bez odbioru. 🖐️

Gość StaszekFistaszek
Miły Koniu Trolla. zdecydowanie preferuję miłe dla oka i słuchu kobiety. Natomiast cokolwiek nie powiesz sympatyczniej jest nosić - było nie było - normalne imie Staszek, niż nazwac się, i to samemu, "przyrodzeniem Trolla". Czy jakoś tak.. I jeżeli pozwolisz na małą dygresję: pozostałe błędy mogę odpuścić, ale "pedau" to sie chyba tak nie pisze. Może jednak było lepiej skończyc podstawówkę.. ;)

Bawcie się dobrze chłopcy. JA ide uszczknąć coś z kąta. Własnego Fistaszku :-D

Gość StaszekFistaszek
Ale ludzie posiadajacy słownik poprawnej polszczyzny jednak piszą inaczej ;)

Gość malaaaaa
oj dajcie spokuj! Staszek trafil na nieodpowiednia kobiete, na zla kobiete. Ona woli torebki kupoiwac niz mu obiad gotowac. Trzeba mu wspolczuc! Co jak co ja tez lubie torebki kupowac, ale mojemu mezowi to nie przeszkadza :)

Gość StaszekFistaszek
Deoga Malaaaau, nie do końca tak to jest. Moja nie gotuje obiadów, gdyż to zajęcie wziąłem na siebie. Gotuję dużo lepiej i do tego to lubię :)

Gość StaszekFistaszek
Wybacz literówkę, oczywiście "Droga"

Gość malaaaaa
no tzo masz stary pecha jak nic. A sprzatra chociaz??

Gość StaszekFistaszek
Ni cholery. Ale za to świetnie bałagani :) Do sprzątania musiałem zatrudnić pomoc domową

Gość malaaaaa
odpowiedz jest jedna...zle ulokowales uczucia. Ale chyba widziales co brales??

Gość StaszekFistaszek
A gdzie tam.. A trafiłem całkiem nieźle. Nie po to ją brałem, żeby mi w domu sprzatała. Ona ma taki talent do seksu, że mi się aż gorąco robi. Po prostu nimfomanka regularna. Dzięki temu nie latam za dupami i mam czas na zarabianie pieniedzy.

Gość malaaaaa
npo to nie rozumiem o co ci chodzi...:/

Gość StaszekFistaszek
A o to mi chodzi, że jeszcze większy ma talent do wydawania pieniedzy. Q....wsko wielki! Jakbym brał super laski na telefon kilka razy w tygodniu, to byłby maly pikuś przy jej potrzebach. Stąd też ten temat

staszek ...oczywiscie masz swoja racje-- ale zona za twoja marna wyplate 3.tys zlote to ci sprzata, gotuje,dzieci bawi znosi twoje smierdzace skarpetki twoje wymogi kulinarne i erotyczne,i prywatka pielegniarka czyli===kucharka-600 zloty sprzataczka-600 zloty nianka dla dziecin--800 zloty praczka---600 zloty pielegniarka--200 zloty ------------------------------------------- 28.000 zloty=========SEX CALY MIESIAC ZA 200 zloty ----------faktycznie duzo kosztuje zona,masz racje,****** OCZYWISCIE USLUGI TYPU ;;ZONA;;SA STANOWCZO ZANIZONA;DLA DOBRA PANOW BO WLASNIE ONI SKLADAJA REKLAMACJE NA SWOJA POMOC DOMOWA:-P