Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eduuardo

co kobiety wiedzą o piłce nożnej ???

Polecane posty

nie (może być i wyrzucona ręką lub wykopywana prosto z rąk) ale coś potem musi się wydarzyć (jako podpowiedź słynna wpadka Tomka Kuszczaka w meczu z Kolumbią) :))

Gość co wiedzą
Jak się interesują to widzą tyle co faceci

no za daleko wyszedł z bramki, pilka przeleciala nad nim... ale to musialo byc warunkowane czyms zeby bylo uznane za gola?... chyba ze chodzi o to ze pilka musi skozłowac...

.w.w.w. brawo :) oczywiście chodzi o to by zanim piłka przekroczy linię choć raz miała kontakt z boiskiem wygrana / wycieczka autobusowa z 16 pułkiem kawalerii powietrznej na poligon do odebrania w jednostce w Tomaszowie Maz. :))

Gość Izóchnaaaaaaaa
Edziu :D a czym różni się piłka nożna od ręcznej ? bo nie bardzo jarzę ...

Gość Izóchnaaaaaaaa
:D

od ręcznej :))) oj izuszka - świntuszka :))) ty mała prowokatorko a propos ładnie dzisiaj wyglądasz :)

Gość Izóchnaaaaaaaa
:D jak to ??? dzisiaj jestem megawściekłaaaaaaaa, więc wyglądam jak krowa z chorobą wściekłych krów :(:(:(

Gość smuuuteczek
Ja zainteresowałam się piłką nożną na zasadzie"jak nie możesz pokonać wroga to się przyłącz"najpierw by spędzać więcej czasu z mężem,potem już samo tak poooooleciało.Nie żałuję!

izucha ty w ogóle najlepiej wyglądasz jak jesteś wściekła wówczas przypominasz mi rozpędzoną lokomotywę która ciągnie i ciągnie i ciągnie i sapie i dyszy i dmucha :))) co się stało okazało się że weszłaś w drugi próg podatkowy ??? :)) smuuteczku bardzo ładnie, mam nadzieję że docenił to i jak jest mecz to piwko kupuje również dla ciebie ??? :))

Gość Izóchnaaaaaaaa
:>:>:> a skąd eduardo wiesz jak w ogóle wyglądam ? :> wróciłam z wywiadówki.... nie jestem lokomotywa...nie ciągnę i w związku z tym nie sapię... lepiej żebyś mnie wściekłej nie spotkał

skąd wiem a mam czasami takie wizje (szczególnie jak za dużo wezmę proszków :)) wywiadówka uuuuuuuuuuu to faktycznia trauma i dla rodziców i dla dzieci nie przejmuj się i nie wściekaj, bo nie chciałbym cię przecież taką spotkać :)) najlepiej włącz sobie dobry mecz :)))

Gość Izóchnaaaaaaaa
Idę spać...mam już wszystko w dupie... Niestety humor mam popsuty, ale na szczęście ten dzień się kończy... wizje mówisz? a co bierzesz? maryhę ??? :D

Gość Izóchnaaaaaaaa
eduardoooooo!!!!!

Gość PiŁkArKa
A zdziwilibyście sie ile kobiety wiedza o piłce!! Też niejednej kolazance musze wytłumaczyc co to spalony czy ten baraż... sama gram w piłke jak narazie w drugoligowej druzynie.Piłka to nie tylko meski sport!!!

Gość lloolloo
a na jakiek pozycji grywasz w tej drugiej lidze ?

Że piłka jest jedna, bramki są dwie, a sędzi to najczęściej kalosz... tyle wnioskuje po oglądaniu meczy przez sąsiada. Pomijam ile biedy przy tym się namęczy, nakrzyczy. To jest Panowie nie zdrowe ;p A tak serio, to kobiety oglądją mecze w tv. Często dobrze przy tym się bawiąc.

to już lepiej oglądajcie nożną bo wczoraj i dzisiaj oglądałem naszych specjalistów od \"ręcznej roboty\" i emocje co nie miara a scenariusz zdarzeń porównywalny tylko z siatkówką i potwierdzam że te emocje pewnie nie jednego są w stanie \"powalić\"