Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda001

zauroczenie?

Polecane posty

Gość jagoda001

jestem w stalym zwiazku z chlopakiem. lecz pozanalam kogos innego, kocham swojego chlopaka ale interesuje mnie ten drugi... coraz czesciej o nim myslec ...

Gość Izóchnaaaaaaaa
A mnie zauroczył eduardo...:) i co mam zrobić, hmm?

Gość Izóchnaaaaaaaa
Założę się, że autorka tematu niedługo zdradzi swojego chłopaka i da d**y tamtemu drugiemu złamasowi. Założę się, że jakaś doprawiła ci rogi i stąd twój jad na tym topiku :D

Izóchnaaaaaaaa no pamiętam cię łobuziaro :)) zauroczył :)))) poznałaś mnie po włosach :))) ???

Gość Izóchnaaaaaaaa
Taaaa :) po włoskach :D łobuzie

Gość Izóchnaaaaaaaa
nie :) na głowie wiem, że nie masz :D więc pozostało jedne miejsce :P

no chyba nie tam ??? :)))) czyżbyś widziała moją fotkę na protalu www.wykolejenialosu.pl :)) no a co w ogóle sądzisz o problemie jagody to że myśli o drugi to się zdarza ale najważniejsze że w ogóle myśli co nie ??? :)

Gość Izóchnaaaaaaaa
:D miałam na myśli włosy na nogach :P wystawały Ci z nogawki :D Myślę, że to się zdarza bardzo często...prędzej czy później w każdym związku.....heh monogamia nie jest nam wpisana w genach, ale dopóki tylko myślimy, to wszystko jest ok :)

Izóchnaaaaaaaa zgadzam się że monogamia chyba nie jest wpisana w genach a jeśli tak to mamy wiele wspólnego ze zwierzętami a jeśli tak to moje włosy na nogach są bardziej zwyczajnym i przyjemnym widokiem niż orędzie prezydenta RP :)

Gość Izóchnaaaaaaaa
eduuardoooooo:) jesteśmy zaprogramowani :) na kilku partnerów ...trzech, czterech, pięciu....:) więc ci wszyscy , którzy kosztują jednego - myślą się oddają reszcie :D ja niestety też :D:D:D obecnie takiemu jednemu z zespołu Feel :D ( to takie droczenie :P )

feel ???? te słodkie chłopaczki ???? myślałem że jesteś fanką Zespołu Pieśni i Tańca Mazowsze :)) a twój ulubiony kawałek to "hej zaleciał ptaszek w kalinowy lasek" :-))

ja się tam przyznaję glośno, że ja nie jestem monogamistką z natury, tylko z konieczności :) ale jak na coś, co sie wypracowje w trudach, a nie ma się z natury rzeczy, to jest mi z tym calkiem dobrze ;) i w miarę nieźle sobie radzę ;)

no tośmy już drugi raz wpadli na siebie dzisiaj pani klaudio :)) czyli podpisujecie się pod hasłem monogamia jest jak media markt - powinni tego zabronić ???

eduuardo, no na to wygląda :) nie wiem, czy jak media markt, bo ja jestem monogamistką, ale "wypracowaną", a nie "naturalną" ;) (tak to sobie nazywam :) )

grunt to znaleźć odpowiednią definicję do sytuacji w jakiej się znajdujemy co nie ??? :)

Gość Izóchnaaaaaaaa
:D też jestem wypracowaną....... Boże daj mi siły :P