Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskakobka

SILIKONOWE STANIKI, PUSH UP, WKŁADKI ŻELOWE wszytko dla desek

Polecane posty

Gość miskakobka

Hej kochaniutkie! Nosze tylko push-upy, ale z materiałowymi wkładkami, które niewiele powiększają. Takich wyjmowanych wkładek silikonowych nie lubie, dostałam od nich odparzeń :( Ponadto są niewygodne dla mnie... Myślę teraz o żelowym staniku;) Wiecie gdzie taki kupic i czy warto? :)

Gość wikipediajaka
o co chodzi? że niby push-up pomniejsza biust?!

Gość wikipediajaka
up

Gość hi hi dokładnie tak
ja po skorzystaniu z rad best-bra powiększyłam sobie piersi z miseczki A do D ! Jakim cudem? Po prostu wcześniej nosiłam 70 AA push up, a teraz pełne 60 D w miękkim koronkowym :) wymiary wyjściowe 70/75, a po 3 miesiącach 69/77 :) polecam, warto, a pushupy wyrzuciłam

Gość mać
ja niestety nigdy nie spotkałam rozmiaru 60 stanika.Hi hi-gdzie kupujesz?

Gość WRONAA
ALE JAK TO MOŻLIWE NIBY ZE Z PODUSZKAMI CYC JEST MNIEJSZY NIŻ BEZ?

Gość WBISKP
TO KŁAMSTWO! PO PROSTU NUMERACJA JEST INNA :/ ZAMIAST A JEST D ZAMAST B JEST E TO CHORE! PIERSI SAME SIE NIE POWIĘKSZĄ :/

Gość ROKOSZ
jakie buły? nie mam żadnych. chodzi o tłuszcz?

Gość nkuiuygfyndh
tak, ten tluszczyk, skore. ja jestem bardzo szczupla a jednak tam sie tego troche miesci :P sprobuj sobie dlonia wygarnac od pachy do srodka i zobacz jaki ci sie wielki cyc zrobi:p

Gość wielkolud
hm, dziwne?

Gość 83 C czy D
hmhm mam w biuście 83 i wg ten numeracji nie wiem czy to 65C czy D.....jak tak patrze na różne oferty biustonoszy to rzadko gdzie jest obwód 65...a jakl już to drogie....i ciężko tak w ciemno kupic jak się okaże drogi a w dodatku zły;/ a w sklepach hmmm rzeczywiście popatrzyli by na mnie na idiotke jakbym siuę zapytała o miseczke 65 D, jak normalnie nosze B:/ ale prawda jest taka...że rzeczywiście jaki biustonosz bym nie miała to żaden idealny nie jest...zawsze coś jest nie tak w dopasowaniu dlatego chciałabym wypróbowac ten"odpowiedni" tylko nie wiem czy się kierowac na C czy D........

Gość hoditka
a jak sie zmierze dokaldnie i wam podam wymiary to mi ktos napisze jaki powinnam stanik nosic?? bo ja jestem chyba za tepa zeby o tego dojsc:):):)

Gość Q.
Na wydechu pod biustem mam 80cm. a luzno w biuscie 105 to jaki mam stanik kupic?

Gość kalk.
Q - czyli wg tej nr masz 70 GG :)

Zgadza się - zacznij przymiarki od brytyjskiego 70GG (32GG) :) Tu jest wątek o stanikach polecanych na początek: http://tnij.org/pierwszydobry a tu o zakładaniu http://tnij.org/buy4 i \"diagnostyce\" problemów: http://tnij.org/dopasowanie Polecam też linki z sygnaturki :) === A dziewczyny pytające, czemu z poduszkami biust może być mniejszy niż bez zapraszam do przeczytania tej notki: http://tnij.org/zadoc :)

Gość fajny temat

Gość zalowka
up

Gość werfgrr
gdzie kupie taki stanik silikonowy?

Gość Boża wrona lolku
up?

Gość queklllakim
a ile max mozna nosic te wkladki? bo gdzies piszą ze nei dluzej niz 6 h

Gość walinn
ciekawe są te wkładki, nigdy nie próbowałam bo nie miałam takiego problemu. Na czym one polegają? Co jest lepsze takie wkładki czy stanik push up?

Gość Warszawiankaaaa
lepsze jest zaakceptowanie swojego biustu... po co katujecie go tymi push-upami. Przeciez to deformuje piersi

Gość convi
No ja takich silikonowych rzeczy bym nie stosowała, ale staniki push up to przecież norma. Większość ma te wkładki, które można oczywiście tez wyciągną. Nawet są takie modele jak ma nipplex, gdzie stanik typu push up jest bezszwowy i wszystko wygląda ładnie i naturalnie :)