Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maarlenaa21

Żelazko Przeciwzmarszczkowe

Polecane posty

Gość maarlenaa21

Błagam o pomoc... Czy ktoś może wie co to jest Żelazko Przeciwzmarszczkowe? Jak to działa i czy w ogóle działa?

Gość jente
Żelazko przeciwzmarszczkowe działa na zasadzie masażu próżniowego. Ujędrnia i wygładza skórę, stymuluje mięśnie, by efekt był trwały.

Ojej - to może być całkiem ciekawe, ale czy się opłaci? Może lepiej już zainwestować w zastrzyki botoksu? Przynajmniej będziesz wiedziała, że zadziałało. Tak mi się przynajmniej wydaje. Ale to tylko moja sugestia. Ja bym tak zrobiła, ale jeszcze nie muszę na szczęście - choć wiem, że to kwestia czasu ;-)

Gość gość
Tez się zastanawiałam czy isc na zabieg żelazkiem przeciwzmarszczkowym, ale w koncu zdecydowałam się na zabieg z falami radiowymi i laserem biostymulującym. Bezpośrednio po zabiegu skóra jest wygładzona, a dodadkowo zliftingowana i efekt jest na dłużej. Żelazko tylko wygładza, a za pare godzin skóra wraca do pierwotnego kształtu. Fale radiowe podgrzewają kolagen, skracają jego włókna przez co skóra jest bardziej napięta. Znalazłam świetny salon kosmetyczny, który robi takie zabiegi na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość
Witam Żelazko możecie znaleźć w gabinet "Manola". Ulica Sudecka 106A we Wrocławiu. Przystępne ceny, miła obsługa :) www.manola.pl Odpowiedz