Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problemka taja

Jaka higienę prowadzicie, napiszcie

Polecane posty

Ja biorę dwa razy dziennie prysznic - rano i wieczorem.Włosy myję codziennie, później psikam mleczkiem do włosów i rozczesuję. Depiluję się po pachami codziennie, nogi i strefa bikini raz na 3 lub 4 dni - skąpe owłosienie. Pilinguję skórę raz na 3 dni pod prysznicem.Po kąpieli wieczornej smaruję się balsamem brązującym a rano żelem ujędrniającym. Nie wyjdę z domu bez makijażu, podkład, 2 rodzaje pudru - jasny i ziemia egipska.Cienie rozświetlające na oczy, oko przydymione.Farbuję włosy raz na miesiąc - kolor cynamonowy. Moje wady - nie mam zrobionych paznokci bo nie lubię mieć długich, przeszkadzają mi, mam krótkie ewentualnie lakier bezbarwny.Średnio 3 razy na msc idę spać bez mycia gdy wracam z imprezy ale za to husteczką nawilżoną myję twarz z makijażu. Co o mnie sądzicie ? A wy jak dbacie o siebie ?

Gość gfgfd
to już było, naprawde chce ci sie czytac ile razy ktoś sie myje czy depiluje czy tez jaka fleja jest:)

Gość ekati
mambka wyjęłaś mi to z ust...

Gość depilacja rozni sie
tym od golenia ze wlosy sie np. wyrywa depilatorem czy za pomoca wosku, a nie scina jak wiec codzienna depilacja pach? tak szybko Ci odrastaja, czy mialas na mysli golenie?

Gość nie no nie moge
czy brak dlugiego sztucznego pazura uwazasz za wade??? tipsy juz od dawna sa niemodne. co ty masz w glowie??? nie napisalas ile razy podmywasz cipe, podziel sie i tym. bo mam nadzieje ze wiecej niz dwa razy dziennie, bo jak tylko dwa, to fuuuuuuj!