Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdlaeem

dlaczego polacy nie myją się nago przed wejściem do basenu??

Polecane posty

Swoją drogą musisz być niesamowicie odrażająca, skoro musisz wyjeżdżać do sauny "na zachód", gdzie taka odmienność nikogo nie razi, bo jest normą. Niezłe, niezłe.

Gość zadbana lasencja
to jeszcze nic bo ja sie dowiedzialam ze dzieci sikaja do basenu a fuj

Gość są zacofani i zakompleksieni
Rzeczywiście, pominęłam swój drobny przytyczek przy ciężkiej artylerii pozdro i twojej (wypierdalaj itp.) ;) Biję się w piersi ;) A "rura" już była zamierzona - niektórzy ludzie pojmują TYLKO chamstwo. Jestem bardzo odrażająca ;) Ostatnio sprawdziłam to w czeskiej saunie, z wielką odrazą tam na mnie patrzono... ;) Śmieszne panienki. Pa, pa :)

Gość gość
\'niektórzy ludzie pojmują TYLKO chamstwo. Śmieszne panienki. Pa, pa\'No...wreszcie pojęła, co znaczy wypierrddalaj :classic_cool:

Poczytaj swoje wypowiedzi, przy moim jednym wypierdalaj, bijesz mnie na głowę. Przepraszam, przy drugim też, kretynko. są zacofani i zakompleksieni A pozdro jak zwykle, znany poziom Z kim ja tu próbuję rozmawiać? Z onanistami z erotycznego, opanowanego przez dzieci neostrady? Ech, chwilowe zaćmienie umysłu. 19:54 [zgłoś do usunięcia] są zacofani i zakompleksieni Pozdro - jesteś DNEM Nie dziwi cię, dlaczego jako jedna z ostatnich kobiet z tego forum, jesteś w stanie wytrzymać na erotycznym, po tym co się stało z jego poziomem? Więcej, ty to forum OKUPUJESZ. Nie zastanawia cię to? Mnie nie, pasujesz tu jak ulał plus pustak, dno, rura, onaniści i inni. Idź i nie wracaj, zostań tam gdzie Jesteś, dosyć szamba jest w tym kraju.

Gość fuckin crazy
do - są zacofani i zakompleksieni, masz rację tutaj w Polsce jest dokładnie tak jak piszesz wiem coś o tym :O

Gość Okropny kraj
ale glupie poleczki. nie dziwne ze kazdy kto moze spier... do innych krajow. szkoda tylko ze tyle polaczkow emigruje bo wstyd sie do nich potem przyznac. siedziec w kraju i obgadywac! to tylko umiecie. Polska-kraj wymarzony dla sredniowiecznych ciemnogrodzkich moherkow! nara

Gość daljfaljfla
Oj juz przestancie! Na Zachodzie tez sie wstydza... Np. w USA to dziewczyny strasznie sie wstydza! Bron Boze przebrac sie przed innymi dziewczynami, czy tez umyc za szklanymi drzwiami prysznicu bez okrycia go recznikiem. Drzwi sa z takiego szkla ala z kuleczkami (nie wiem jak to okreslic), nic nie widac, ale i tak sie panny wstydza. Wiec przestancie juz gadac cuda o Polsce.... W jednym kraju pokazuja wiecej w szatniach, w innych mniej i co z tego. Mi nagosc nie przeszkadza, ale widze, ze innym tak. Niech ci co sie chca myc, myja sie. A ci co nie, niech leca do domu i tam sie myja.

Gość Askakoll
Pozdro 600, czy Aniele ciemności czy musztardo, nieważne, dla Twojej informacji, trudno nazwać tradycją obrażanie ziomka. Jeśli oczywiście wiesz, kto to jest ziomek. (Na pewno nie chodzi mi o zakapturzonego młodzieńca w spodniach z krokiem do kolan). A co do mycie się na basenie, to dzieci są od tego, aby w takich miejscach ich dorośli pilnowali to po pierwsze, a po drugie jak ktoś się nie wstydzi to niech się myję nago i basta, co komu do tego, ja osobiście nigdy się nie spotkałem z burą, a zawsze wchodzę golutki, bo nie wygodnie zakładać majtki zaraz po kąpielówkach.