Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiaze macek z klanu

Oglądaliście Żar tropików????? Seriale z waszych wspomnieńD

Polecane posty

Gość oglądałam
nie lubię Fabio

Gość jambojeti
słoneczny patrol i David ze włochatą klatą

słoneczny patrol } To była tandeta.. :D Ale też u mnie w domu wałkowane.. A taki serial.. "Miranda" czy jakoś tak ? :D

Gość oglądałam
a w sobotę rano na TV4 (były później powtórki) był taki serial - działo się to w Australii, ocean itp....

Gość jambojeti
Mcgyver, Drużyna A, Star trek

kabel---> bo ja już wiekowa jestem :P, co nie znaczy, ze z pamięcia u mnie nie teges :))

Gość jambojeti
A za 15 lat bedziemy z rozżewnieniem wspominać Prison breaka. Lostów, i Dr Housa:D juz mnie to bawi:d

to o australii to chyba siódme poty byly nie? o czym to bylo? cos o szkole sportowej, tak? a pamietacie niebezpieczna zatoke? hity mojego dziecinstwa to druzyna a i trzecia planeta od slonca, korej nota bene mam wszystkie odcinki odkad dodawali plytki do tv okey :D poza tymi wszystkimi wymienionymi juz od siebie dodalabym jeszcze: bill cosby show, pomoc domowa (pierwsza emisja), albo pozniej siodme niebo (zanim stalo sie niemozliwe do ogldniecia), oczywiscie beverly hills, ktore moje starsze siostry namietnie ogladaly, a dla mnie bylo zbyt "dorosle" i wkoncu detektyw w sutannie. z troche zaburzona chronologia podane, ale dla polski to i tak mniej wiecej ten sam okres...

Gość kochanka prezesa
a pamiętacie "Jak zdobywano Dziki Zachód"? Uwielbiałam w dzieciństwie, a poza tym "Detektyw w sutannie"

aż się łezka w oku kręci :D Żar tropików....a pamiętacie Cobrę? z Michaelem Dudikoffem?pięknym i młodym :D

Gość tehqa
a ja pamiętam taki srial z czasów moje licemu a w zasadzie dwa. jeden to był wypas po pachy, trwał 15 min, pierwsze 5 to było w poprzednim odcinku, potem szybki skrót w dzisiejszym odcinku, potem dzisiejszy odcinek i w następnym odcinku. w zasadzie były to trzy odcinki w jednym:) nie pamiętam tytułu ale akcjia oadbywała się w takim chamskim studiu ucharakteryzowanym na bar na plaży gdzie siedzą surferzy, tez chyba coś było z tropikami. Drugi to był chyba w 1996 i na jego rzecz zdradzałam pierwsze odcinki klanu. był o dwóch szurniętych bliźniaczkach, takich blondyneczkach, które chodziły do collegu, super był. A i móje ukochane seriale za czasów studiów: Asy z klasy życie jak poker Adam i Ewa

Gość tehqa
detektyw w sutannie był super, tak jak dotyk anioła:)

Gość balanczjagga
Ja uwielbiałam Żar Tropików, ten detektyw był taki przystojny...:) Poza tym fajny był tez serial ,,Na wariackich papierach". ________________________________________________ http://pl.youtube.com/watch?v=2z5rm2wG8zI

co do tych serferów to chyba masz na myśli Rajską plażę, australijski serial :) wszyscy piękni,plastikowi;) ile to się czasu wytraciło na tą tv, zwłaszcza w soboty...a jeszcze, Szkoła złamanych serc, gapiłam się mimowoli

Gość kochanka prezesa
ten o bliźniaczkach miał tytuł "Słoneczna dolina", o ile dobrze pamiętam. Też lubiałam oglądać:)

Gość a pamietacie taki serial
o bardzo mlodym genialnym lekarzu? jaki to byl tytul?

jeszcze mi sie przypomniala jeden serial: pełna chata:D bardzo go lubilam:D

z tym lekarzem to Doogie Howser, M.D.. :) a fajny był kostiumowy Katarzyna:) a po nim zaraz Santa Barbara

hell woman, dzieki:) dokladnie o to chodzilo:)

Żar Tropików uwielbiałam. :D Do dzisiaj zresztą uwielbiam długowłosych..:classic_cool: Pamiętam też taki serial, natvn chyba leciało tak z 10 lat temu o takiej parze, która miała moc czy coś takiego i opiekowal się nimi jakiś starszy facet, który chyba był Aniołem. \"Pod skrzydłami anioła?\" Nie wiem, coś w tym stylu, może ktoś kojarzy.