Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM FACETEMM

bede calkiem szczery - PRZECZYTAJCIE

Polecane posty

Gość JESTEM FACETEMM

zarabiam 7500 pln rutto i nie mam zadnej laski jedna mnie rzucila, nowej znalezc nie moge a podobno laski leca na kase..eh oczyiscie nie chce takiej co leci na kase, do stalego zwiazku, ale przelotna znajomosc, czemu nie a tak to: suma sumarum mam kase a kobiety brak

Gość JESTEM FACETEMM
29 lat, wyglad przecietny, ale na pewno nie tragiczny

Gość a skd jesteś
i co to za praca?

Gość kobieta z internetu
to jest jak rozumiem zakamuflowana propozycja? :P

a co ma piernik do wiatraka, moze jestes nieciekawy? ja bym nie chciała faceta który sie obnosi z tym ile to nie zarobi. :o ani na całe życie ani przelotnie :o :o :o

Ja przez 6 lat związku nie wiedziałam ile mój facet/narzeczony zarabia, nie obchodziło mnie to, jak zamieszkaliśmy razem dostałam druga karte do jego konta bo mnie dopisal i moje dochody szły na jego konto to sie dowiedziałam :) kasa nie jest wyznacznikiem dla normalnej kobiety!!!!!!!!!!!!

Gość JESTEM FACETEMM
peirwsze dwa posty sa moje, ten trzeci o informatyku, to podszywacz

Gość mraarmoladaa
moze masz kase ale nie masz klasy ?:P

Gość JESTEM FACETEMM
nie obnosze sie z tym ile zarabiam ale stiwerdzam fakt i widze, ze moja sytuacja przeczy tezie, ze kazdy facet kto ma troche kasy, ma powodzenie u kobiet

Powinno być: ale stiwerdzam fakt i widze, ze moja sytuacja przeczy tezie, ze kazdy facet kto ma troche kasy, ma powodzenie u PEWNEGO TYPU kobiet

Gość JESTEM FACETEMM
Aaa zapomnialem dopisać, że 2/3 z kwoty 7500 PLN zabiera mi komornik tytulem alimentów :O

Gość e tam babki naskoczyły
na ciebie a ja nawet wiem o czy mówisz. mam kolegę,który też mimo,że fajny, sympatyczny i ma kasę to dziewczyny brak

a zresztą 7500 brutto to sorry wodzu ale z czym do ludzi :D to będzie 5231,29 netto - opłaty/czynsz/paliwo/żarcie/ubranie/edukacja/własna rozrywka to ciebie na kobietę po prostu nie stać :classic_cool:

ale problem pociagają NAS pewni siebie faceci ale nie idioci z kasą. Musi coś byc nie tak i tyle tematu

Gość nooo brawo
brawo dla ciebie pokazales swoj styl i klase bleee pomysl zanim cos napiszesz

Jednak się nie myliłam ze na kafee( notabene- z założenia forum dla bab), zaglądają delikatnie mówiąc dziwni faceci... no bo który normalny meżczyzna, zaczyna jakąkolwiek rozmowę z kobietą od tego ile zarabia, ile ma na koncie... no tylko półgłowki chyba( bez urazy);P:P marna prowokacja:P...

Gość od_skocznia
7500 PLN brutto - drugi Bill Gates?

Gość acccca
skoro masz duzo kasy i nie masz kobiety tzn że jesteś totalnym nieudacznikiem. ja mysle że to swego rodzaju antytalent bo nawet stary, oblesny dziad znajdzie sobie młoda dupe do seksu byleby był bogaty. Ale czekaj...juz wiem! to przez te pieniądze..masz poprostu dziwną właściwość , jakiś żart losu lub boga i dopuki będziesz bogaty żadną się Toba nie zainteresuje... słuchaj moge Ci pomóc..wzruszyła mnie twoja historia i jestem chętny ulzyć twemu cierpieniu.. podam Ci zaraz nr konta, zrobisz stałą dyspozycje ze swojej pensji tak żeby został ci powiedzmy 2k na rekę. oddasz mi samochód itp...ja ci dam w zamian starego fiata uno hę? gwarantuje odrazu jakas wyrwiesz! chociaż spróbój co masz do stracenia? jesli nie zadziała oddam to czego nie zdąże nie wydac i nie przepije hm?

Gość no ale co to ma za znaczenie
ile zarabiasz?:O Może po prostu nikogo odpowiedniego nie poznałeś? Może nie masz szczęścia, jak wielu ludzi. Moze za dużo czasu poświęcasz obowiązkom? Może nie masz gdzie kogoś poznać? Kurde, najpierw piszecie, ze kobiety to materialistki, a potem ogłaszacie się, ze macie kasę tylko laski brak w nadziei na to, że coś się znajdzie:O Wybacz, poza tym 7 tys. brutto to wcale nie tak dużo... To nie sa wybitne zarobki. Moja mama więcej zarabia.

Gość acccca
a Twoja mama jest zajeta? czy wolna?;.