tak tylko 0 Napisano Listopad 28, 2008 Przez 6 lat starałam się z mężem o dziecko -zawsze współżyliśmy bez zabezpieczenia i nigdy nic nie wyszło! później bardziej się staraliśmy aż się udało:) ale nie w tym problem-chodzi mi o to że współżyłam z mężem z zabezpieczeniem(prezerwatywa) dodam że jestem na diecie od przeszło miesiąca a, rodziłam 5 miesięcy temu a ostatni okres miałam 24.10 i teraz czekam na okres i się martwie bo nie mam -kiedy powinnam dostać wg waszych obliczeń czy może nie mam przez dietę? proszę odpowiedzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żuczka Żona Napisano Listopad 28, 2008 tak, dieta mogła Ci namieszać Nie stresuj się. Mnie też okres się spóźnił 2 dni, dostałam dzisiaj...uffffff...a też tylko prezerwatywy i do tego używane w sposób dowolny i szalony przez cały cykl...dni płodne i niepłodne :D ile dni ma Twój cykl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak tylko 0 Napisano Listopad 28, 2008 kiedyś mój cykl miał 28 dni a teraz mam strasznie pomieszane:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak tylko 0 Napisano Listopad 28, 2008 Fajnie Ci że dostałaś:) ja się mimo wszystko stresuje :-/ pewnie nie potrzebnie ale, jednak jeszcze do dziś mam komplikacje po porodzie:-/ poza tym zawsze chciałam tylko jedną dzidzie:) myślisz że, dostanę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Listopad 28, 2008 Najlepiej zrob test i po sprawie.Mysle,ze to przez ta diete rozregulowal Ci sie cykl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żuczka Żona Napisano Listopad 28, 2008 pewnie że dostaniesz, po prostu się tym nie gryź :) i zrób sobie test, to sie upokoisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ćwikła Napisano Listopad 28, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak tylko 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Zrobiłam i jedna kreska:) uffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach