Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona12121

ktora wybrac?

Polecane posty

Gość zamyslona12121
te dwie pierwsze to dla mnie masakra- ale pamiętaj że to tobie ma się podobać. moje zdanie sie nieliczy. ta ostatnia troche do przerobienia ale przynajmnije material ma normalny i nie ma zadnych kwiatow dopietych, wystajacych fajbaneczek, podpietych dołów. Ja nie znosze takich upstrzonych sukienh. moim zdaniem uroda panien mlodych gdzies ginie. to nie sukna ma byc piekna- to ty masz byc w sukni piekna, stroj ma podkreslic twoja urode a nie ja przycmic. im mniej tym lepiej

Gość oojjj
jak dla mnie ta trzecia pozostałe dwie jakieś takie hmm :P

Gość wszystkie sa okropne

Gość zamyslona12121
akurat ta trzecia najmniej mi sie podoba

Gość druga i trzecia

Gość to moze inaczejj
ktora z tych trzech wam najbardziej sie podoba i czy chcialybyscie ja miec na swoim slubie?

Gość to moze inaczejj
bo dochodze do wniosku ze ze mnie to chyba jakies bezguscie i kazdy mnie wysmieje na moim wlasnym slubie

poszukaj zakładu, który ci uszyje dokładnie taką, jaką ty chcesz; w salonie można dogadać się ze sprzedawczyniami co do usunięcia niektórych detali, co do lekkiej zmiany kroju; wystarczy tylko dokładnie wiedzieć co chce się mieć; ja również przyłączam się do zdania powyżej, że im mniej \"bogata\"suknia, tym piękniejsza, bo ma ona być dodatkiem do ciebie a nie na odwrót; poza tym - jeśli ma to być slub kościelny - osobiście uważam, że ramiona powinny być przykryte choćby przezroczystym materiałem,ale jednak okryte; a może jestem po prostu staromodna:)

Gość tyśka
ogólnie to nie moje typy, ale jak bym miała tylko te trzy do wyboru to zdecydowanie 3

Gość OstatnieTango
Druga jest piękna :)

Gość zdecydowanie druga