Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 http://andrzejki.friko.net/lanie-wosku.php mnie jak zwykle wyszła wypełniona macica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikukla 0 Napisano Listopad 28, 2008 mi wyszło popiersie lenina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra łaciata Napisano Listopad 28, 2008 kaczka z jedną nogą :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 A po co mam lać ten wosk ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 Myr :O a po co się leje? dla śmiechu... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 no wlasnie Lusi ?...to ja juz wole drina lac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 A ja piwo. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 nic ta wrozba mi nie powie, czego bym nie wiedzial ....lepiej drina lac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 jakos nie mam do piwa przekonania ..:P zoladek rozpycha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 to ja poproszę wódkę z lodem coś mi dziś nawala poczucie humoru :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojej................. Napisano Listopad 28, 2008 Lusia ale fajne.....wyszła idealna kontur wysp brytyjskich - Idealny!! Może pojadę do córki ???????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojej................. Napisano Listopad 28, 2008 Proszę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 jakos nie mam do piwa przekonania .. zoladek rozpycha } A co mi ma przeszkadzać rozepchany żołądek ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 ojej :) jeśli tego pragniesz to się spełni ;) dziś mam MOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 Lusi :) szklaneczka bell'sa dla ciebie .....pij nim lod zamieni go w lure... Myrek >> no niby nie przeszkadza ....ale ciezko sie musi chodzic z wielkim brzuchem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 dzięki kabelku :) ta pomarańcza mnie doprowadza do szaleństwa od wczoraj mnie przesladuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 nie przejmuj sie ...to jakis jaskiniowiec :)...takim tez sie cos od zycia nalezy dziwi mnie tylko postawa modow.......zglaszalem posty do usuniecia i nic ....pewnie sa zajeci usuwaniem powazniejszych postow jola rutowicz i podobne ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 :D maluję pazurki na czerwono... to mnie uspakaja i wewnętrznie wycisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 hm... to nawet ładne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 hehe zaraz ci pokaze co mnie wycisza ;)...lubie ten kawalek clip tez... http://pl.youtube.com/watch?v=mfHlA3fmJG0&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 przypomina szalik babci jadzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 28, 2008 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 uwielbiam Rammsteina :D szkoda że późno bo bym dała czadu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 Złoty :) czemu smutasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 no ja daje ...ze spikerami na uszach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 ..ale ciezko sie musi chodzic z wielkim brzuchem } Jeszcze jakoś bardzo dużego się nie dorobiłem.. widziałaś fotę.. ale z całą pewnością mam na to wielkie zadatki. Ale piwo to moja największa przyjemność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 nic nie ma w tv :O kupiłam dziś z wyborczą Ludzkie dzieci widzieliście może? warto? uwielbiam Julianne Moore ;) a Clive Owen ma zajebiście zielone oczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 :D mięsień piwny... jeśli nie za duży to moze być :P mój facet ma brzuch jak deska i wcale mi się to nie podoba ze ja mam większy od niego :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 no tak .:O...z przyjemnosci nie mozna rezygnowac ....moga sie od nas odwrocić .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 Mięsień.. nie do deski to mi daleko... :o Ale nie widzę żadnego powodu by z tym walczyć w końcu jak kogoś to razi może się na mnie nie patrzeć. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach