A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 Lusi :D przynajmnie rownowaga zachowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 Można rezygnować ale mając w perspektywie coś w zamian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madek Napisano Listopad 28, 2008 2 razy wyszedł mi facet z grzywką i wielkim nosem .....coś jakby Elvis:P:P:P czyli że co???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 madek :D pisany Ci gościu z grzywą tylko ten nos mnie niepokoi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 madek>>> wedlug przepowiedni :strzesz sie wielkiego nosa z fryzura elwisa ..czyli mowiac wprost pilnuj swoich tylow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madek Napisano Listopad 28, 2008 ola boga ;P ;P ;P....już się doczekać nie mogę.....;P może ten ,,nos'' to taka przenośnia.....i to nie nos....he he he he....................;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojej................. Napisano Listopad 28, 2008 o jeny co za buras Kabelku to ja od "choinek" ;) Już niedługo;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 Po za tym wosk chyba powinien wg tradycji być lany w andrzejki. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 ojej.................;) niedlugo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 w Andrzejki mnie tu nie będzie :O czas na zmianę stopki: :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 Znowu ta skośna choina.. :o Pamietam ją z przed roku.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 tylko nie skośna! przetrącona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 ale swiatecznie sie zrobilo :)....jak ten czas leci ;)...nie tak dawno wosk lalismy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 ````,*, ```,*o*, ``,*o*o*, '''''''[]''''''' Jakoś tak.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madek Napisano Listopad 28, 2008 pora wyciągać wielkanocnego króliczka..P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 :D krzywa :P ja nie chcę z kropkami :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 .nie tak dawno wosk lalismy } :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 To nie kropki to śnieg.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 kuzwa co robita z ta chojara ....albo moze ja za duzo lyknąlem ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 jaki króliczek??? a prezenty i potańc w sylwka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 kabel :O Ty piłeś? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 no ciagne tego bells'a alejuz przestalem ...choinka zaczela mi sie kiwac.....a wlasciwie dwie Twoja i Myrevina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 u Meryvina sypie śniegiem lewostronnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 jaki króliczek??? a prezenty i potańc w sylwka? } Phi.. to nic wobec wielkanocnego króliczka.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 28, 2008 Można zrobić śnieg i z drugiej strony.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 no i kiwa sie twoja w lewo Myrka w prawo...i do tego ten snieg po srodku lata :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 Phi.. to nic wobec wielkanocnego króliczka.. :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 28, 2008 :D:D mnie się marzy plaża i gorący piasek... już dwa razy pod rząd śniła mi się kupa zwiastująca kasę więc wysłałam totka jak by co to jedziecie ze mną w ciepłe kraje wygrzać kosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madek Napisano Listopad 28, 2008 nie umiem robić choinki.....może wyjdzie mi króliczek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 28, 2008 madek>> ty juz lepiej nic nie rob ! ...znowu wielki nos Ci wyjdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach