Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvsdgs

Chirurgiczne usuwanie ósemek

Polecane posty

Gość gvsdgs

Czeka mnie wyrwanie dwóch ósemek, które są jeszcze w dziąśle wiec trzeba to zrobić pod narkozą. Czy ktoś ma jakieś doświdczenia z tym związane? Czy nalezy zaszczepić sie wcześnie przeciw wirusowej żółtaczce?Pozdrawiam

Gość polkmtel
byly tu ogromne topiki na ten temat, duzo ciekawych rzeczy tam bylo, poszukaj se bo warto

Gość gvsdgs
no właśnie szukam :) ale jak sie ktos napatoczy po przejściach to prosze skrobnąć co łaska :P

Gość juz jestem po
mialam wyrywane osemki, 2 gorne i 1 dolna - wszystkie jeszcze w dziaslach. zakladano mi szwy, wiec po kilku dniach musialam pojawic sie na ich usuniecie. nie mialam narkozy! przy dolnej potrzebowalam wiecej znieczulenia i trwalo to troche dluzej. nie daj sobie wyrwac obu jednoczesnie!!!!!!!! po kazdej okolo tygodnia dochodzilam do siebie. oprocz przeciwbolowych dostalam antybiotyk. opuchlizna i troche bolu ale da sie przezyc:)

Gość taka jednaaa
a po co wogole usuwac ósemki?

Gość fwfwf
ja mialam usuwane obie dolne na raz! jak zapuchłam to raz a dobrze i juz! po co to rozdzielac na dwa razy, były zatrzymane w kości wiec dali mi ogólne znieczulenie ale chcialam miec z glowy i nie chodzic dwa razy i jestem zadowolona