Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borita

co ile zmieniacie posciel

Polecane posty

Gość gość
haha no tak kostka dla syfiary wystarczy ,moze ta kostke sobie do poscieli wrzuc to nie bedziesz musiala wymieniac co tydzien :)

Gość kto zmienia dłuzej niz
w wieśniarami to ja nie mam o czym rozmawiac, za niski poziom soba reprezentujecie a raczej zerowy, tłuste lochy po zawodowce tylko o kiblu moga gadac a na inne tematy nic do powiedzenia...buziaki

Gość kto zmienia dłuzej niz
mialam dobry ubaw a kiedy zmieniam posciel i sprzatam to i tak nie wiecie, na kafe mozna wszystko pisac, debilki:D nikt normlany sie nie wczuwa tylko nedze mamuski z kafe, zegnam:D

Gość gość
syfiara pobiegla kible myc

Gość Raz tak raz siak
Dobranoc, idę spać w swoją już pewnie trzytygodniową pościel.

Gość gość
ty syfiaro bo cos sie za czesto zegnasz :)

Gość Jacek Placek
Ja śpię bez pościeli i nie ma problemu:)

Gość locha śmierdziocha
Wołano mnie tutaj kilka razy więc jestem Częste mycie skraca życie nie ma to jak dobra konserwacja :D Pościel zmieniam na święta Wielkiej Nocy i Bożego Narodzenia. Codziennie myję uszy, zęby, ręce, twarz, szyję i d*pkę a kąpię się raz w tygodniu. Pachnę sobą a najlepiej śpi się w stodole na sianie bo nie trzeba się myć wcale. :) Spróbujcie mile panie a poczujecie WOLNOŚĆ

Gość gość
co tydzien,czasem czesciej ;-)

Gość syfiara bladziara
do lochy śmierdziochy Ja tez mam tak podobnie jak ty, a musze to siano wypróbowac miodzio

Gość gość
co trzy dni sobie a jak sobie to tez dziecku

Gość EleonoraZ
+/- co tydzień. Zależy w jaki dzień mam więcej czasu na pranie itp. czasem więc wypada zmiana po 6 dniach a czasem po 9.

Gość gość
ja tez mniej wiecej co tydzien, chyba ze spimy poza domem lub zasypiamy na sofie i jest mniej spane wtedy co 2, ale jednak co tydzien lubie najbardziej

Gość gość
Mniej więcej co 10 dni, tak mi wychodzi, 3 razy w miesiącu, dziecku i nam :)

Gość gość
fuj, oczywiscie ze co tydzien, zauwazcie ze czlowek nie musi sie pocic zeby czasem w sypialni byl dziwny zapach, w nocy czlowiek wydziela rozne zapachy ktorymi posciel przesiaka, chocby nawet baki puszczacie przez sen (tak! kazdy! ) i organizm pozbywa sie w nocy toksyn, wiec najdurniejsze pytanie po co co tydzien,.... zeby odswiezyc sypialnie nie wystarczy uchylanie okien!!! https://www.google.pl/#q=zapach+w+pokoju+po+nocy a tutaj taki link dlaczego czasem rano sypialnia nieprzyjemnie pachnie, a co za tym idzie dlaczego zmienia sie posciel ? bo przesiaka tym wszystkim brudasy

Gość gość
co zatem idzie za powyzszym moim linkeim powinnysmy zawsze rano brac prysznic bo nasze cialo mimo tego ze zostalo wykapane wieczorem, rano moze nieprzyjemnie pachniec! u jednych mocniej u drugich slabiej

Gość gość
Powinno się wymieniać raz na 2 tyg, a co do zapachu ciała to dużo zależy czy pościel jest bawełniana czy z domieszkami sztucznymi. Np. dobra pościel jest w sklepie http://www.elway.biz/34-posciel-3d-160x200 tam jak zamawiam to mam pewność, że to będzie bawełna i nie będę się pod nią pociła.

Gość gość
Co 2 tygdnie zmieniam a jak chore i sie poci czy smarka to wtedy czesciej