Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OstatnieTango

Co sądzicie o takiej sukni na ślub na zamku?

Polecane posty

Gość OstatnieTango
Bardzo ładna, podoba mi się... Chyba nawet bardziej niż dwójka. Pójdę jutro ją poszukać i przymierzyć.

Gość OstatnieTango
Znalazłam jeszcze coś takiego: http://www.mlodaimoda.pl/san-patrick-kolekcja-2009/suknia-slubna-san-patrick-pabellon.html http://www.mlodaimoda.pl/san-patrick-kolekcja-2009/suknia-slubna-san-patrick-puerto.html A co o nich sądzicie? Też są piękne? Zobaczę je sobie jutro jak zrobię jeszcze raz rundkę po salonach ślubnych. Zwłasza ta pierwsza jest urocza, ale to jutro wszystko obczaję co i jak.

Gość OstatnieTango
Truu.. Źle napisałam , miało być: zwłaszcza ta druga jest urocza. Odwornie lnki powklejałam i tak wyszło.

witam,mam pytanie jaki jest mniej wiecej koszt urzadzenia slubu w zamku czocha?:) a co do sukienek to wybralabym pierwsza z pierwszrgo postu zdeycodwanie

Gość princessaa
o zamki to musizsie pytac bezposrednio. bo mysmy szukali sali na zmku w okolicah cworlcwia. za piekna sale balowa na zamku musielibysmy zaplacic 12.000 za samo wynajecie sali + 180.zł od osoby a wynajecie pokoi w tym momencie juz gratis. ale nawet dekoracji sali nie bylo w cenie to dodtakowo trzebbaylo plaic c albo samemu. ale udekorowac taka wielka sale to przegiecie paly. w dodatku sala na 2 pietrze , zeo mozliwosci wyjscia do ogrodow albo chocby na krotkie przewietrzenie sie bokomu by sie chcialol na innych zmakach podobnie.ogolnie zawsze sobie tam drogo licza a nie zawsze to nawet warte. ale tralismy na piekna sale pałacowa we wroclawiu i dalsmy sobie spokoj z zamkami

dzieki:) dobrze wiedziec.akurat tez jestem z wroclawia ;) a gdze dokladnie jest ta fajna sala? jestem na etapie poszukiwan jakiegos ciekawego miejsca.jakie tam mniej wiecej ceny?

Gość OstatnieTango
My akuratnie trafiliśmy na ostatni dzwonek przed zmianami cennika. Więc wyszło nam o wiele taniej. Za salę na wesele+drugi dzień poprawiny, do tego cały teren wokół zamku jest nasz, no i to główne miejsce gdzie będzie ślub = ok. 18-19 tyś + około 5-6 tyś za jedzenie - no i pokój - od godziny zakwaterowania się - czyli liczymy sobie gdzieś od 13:30 o 15:30 ślub do drugiego dnia godz. 20:00-21:00. Później zespół to mamy znajomy, bardzo dobry więc na tym już mamy taniej ponad 1 tyś (zespół jest mojego brata dziewczyny brata), wystrój sali + dworu na ślub - zajmie się moja koleżanka więc też mi drogo nie wyjdzie.

Gość princessaa
wynajem tam sali tam razem z pokojami to 12.000 bez pokoi 9.000. ale wtedy sie nie oplaca.+ 180 od osoby za menu. bez dekoracji alkoholu wiadomo. teraz podobno sie cennik zmienil bo wyslali nam poczta zawiadomienie ale je wyrzucilam:) bo juz mnie to nie interesowalo ale sala balowa piekna :-) z tymze cala reszta na zamku hm taka sobie.

OSTATNIE TANGO----> mój narzeczony pochodzi z okolic leśniej:) tam gdzie jest czocha:) a Ty skąd jestes???????

Gość OstatnieTango
My jesteśmy z Wrocławia - dojazd zapewniamy autobusem - full wypas, chodzi mi tu o klimę i wygodę dla gości.

Gość inesska24
Śliczna jest ta której link wkleiła dfsfs. jak ją zobaczyłam to wpadłam w zachwyt :)

Gość a ja tak sobie myślę
jedynka śliczna :). Skromna, z klasą, elegancka Druga - jedna z brzydszych jakie widziałam !!!! trzecia - ujdzie w tłoku.

Gość OstatnieTango
Chodziłam cały wczorajszy dzień jeszcze raz za suknią. Znalazłam te dwie, które pokazałam później. Zamówiłam sobie tę suknię: http://www.mlodaimoda.pl/san-patrick-kolekcja-2009/suknia-slubna-san-patrick-puerto.html Jest cudowna i nie przesadzona. Wyglądam w niej świetnie, nie chwaląc się. Dobrze, że mi pasuje r.34/36, 175 cm wzrostu. Cieszę i się i mam nadzieję, że w końcu się uda :)

Gość do ostatnie tango
Śliczną suknię wybrałaś :) Pierwsze trzy nie były zbyt... fajne :P

Gość OstatnieTango
Dziękuję Ci Kochana :) Fajnie, jest jak komuś się coś podoba :)

Gość OstatnieTango
Dzięki:)

Gość Zagubiony_Mężczyzna
Jestem męzczyzną. Może wyda się głupie, że tutaj zerkam, ale suknia całkiem, całkiem. O ile może mi się podobać jako mężczyźnie to podoba mi się.