Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona nie zadowolona zła

Moj chłopak wczoraj wyznał mi swoje fantazje erotyczne!

Polecane posty

Gość dfsdfvds
Nie rozumiem? Po co? On jest REALNY, darzę go uczuciem, planuję z nim życie. To byłoby śmieszne, a nawet... wstrętne, gdyby mówił do mnie te wszystkie słowa o których ja myslę. Nie wyobrazam sobie żeby nazywał moje narządy płciowe tak wulgarnie, jak fantazjuję że nazywa je jakiś facet. Wiem, że przeszłoby mi podniecenie. Lubię gdy w seksie jest ostry, lubię gdy mnie rżnie. Ale fantazje mają to do tego, że człowiek ich nie chce spełniać. Tzn. głównie kobiety, bo facet gdyby mial okazje urzeczywistnić fantazję, to by to zrobił. A kobieta nie chce przecież naprawde gwałtu czy seksu z 5 Murzynami. Słowem - one są tylko fantazjami i nie chcę ich mieszać z prawdziwym życiem. Mi jest tak świetnie, podjerzewam że wiekszość kobiet fantazjuje NIE O SWOIM FACECIE. Po co mialabym coś zmieniać? On zaspokaja moje potrzeby łóżkowe. A ja nie mam zamiaru go zdradzac.

Gość acccca
aha no to dobrze;) tak tylko pytam z wiadomych powodów:D przynajmneij domyslam sie co moja takiego ma w główce..o czym fantazjuje.. ale dopuki to tylko fantazje to...wszystko ok;) chociaż..ja kiedys, raz! fantazjowałem w trakcie o innej konkretnej kobiecie(jakiejs aktorce chyba, po prostu obraz został w pamieci po filmie) powiedziałem po, bo dziewczyna zawsze swobodnie mówi że fantazjuje np o dwóch koleciach czy kobiecie.. no i błąd bo dostałem po głowie:D:D:D i sie obraziła... ps.fanazjujesz o 5 murzynach? Oo

Gość acccca
hehe pierwsza chyba na serio przydatna rozmowa na tej kafeterii:D czegos sie dowiedziałem...jakis plus:D dzieki za rozmowe i cierpliwość dla mnie nierozumnego...

Gość terefereeee
dfsdfvds swietnie to ujęłas!! brawo!! czy jest tutaj mężczyzna, ktory równei dobrze jak dfsdfvds wytłumaczy żenskiej stronie potrzebę fantazji facetów? ( i moze pocieszy jak dfsdfvds o jej nieszkodliwosci dla zwiazku..? :P

wielkie mi halo mój mi mówi jakie ma fantazje i ze mną i nie i ja się nie rzucam bo są to tylko fantazje bo mnie kocha i to ze mną będziemy niektóre spełniać jak zaczniemy sie kochać

Gość treg45gg54

Gość każdy by się chciał
przespać z dwoma piersiastymi podobnymi blondynkami bi :classic_cool: