Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

Czy lubicie piosenki Michaela Jacksona???????

Polecane posty

takie hity jak Thriller, in the closet, ben, rock with you, liberian girl, itd. :) bo ja uważam, że to hiciory ponadczasowe i super się ich słucha.... szkoda tylko, że Jacko to taki kutas :/

Gość maryna przyjechala
ja uwielbiam, szczegolnie dirty diana

Gość a jaki byl tytul piosenki
co klip miala taki w kolorach takich sepii czy cus,wolna, on z jakas laska w jakis takich komnatach... kurcze meczy mnie

dupo to nie o ta chodzi na bank!!! sprawdzilam ja!

moze to nie do konca byla sepia, tylok takie cieple brazy. on mial gladkie ale rozpuszczone wlosy i ona byla wolna.

ale to jakaś starsza piosenka? z jakiego albumu? :P ja teraz słucham smooth criminal, nie pamiętam tamtej :P a nie kojarzysz żadnych słów??????? dupo! :P

Gość moze chodzi ci o
do you remember the time ?

Gość oooooooooooooooooooooooo
lubie niektore, ale akurat nie te co wymieniłas

Gość gosieńkaaa
ja lubie Black or white, You are not alone..... jeszcze cosik by sie znalazlo, fajnie koles spiewa, uwazam ze jest ponadczasowa gwiazda, tylko szkoda ze doprowadzil sie do takiego stanu

ehh chodziło mi o You're not alone :D to po prostu klasyka! rzeczywiscie moj opis kilpu byl lekko niescisly, bo to jakis teatr byl, ale laska sie pojawila:D

Gość oooooooooooooooooooooooo
ja lubie: Eart song, They don't care about us, History, Billie jean, We are the world

Gość gosieńkaaa
w sumie te jego operacje tez wplynely jakos na jego slawe, byl przez to bardziej kontrowersyjny, ale przeciez ma swietny glos, i wogole ze na pewno i bez tych fanaberii zyskalby slawe

gosieńkaaa tak to racja dodały mu sławy, ale złej sławy, kontrowersja często równa się szukaniu pogłosu za wszelką cenę kuźwa, ale ja pierdolę :D

a zastanawialyscie sie, czy to rzeczyiscie spowodu bielactwa zmienil kolor skory??// dla mnie wydaje, sie to troche maloprawdopodobne, bo wtedy na calym ciele by sie tak rowno nie robilo, tylko plamy biale by sie pojawialy. ale jak inaczej? przeciez nie przeszczepili mu skory! a moze jakos scierali naskorek? nie wiem:o

Gość Rozsądny 1
Co by nie mówić o Michaelu Jacksonie, to talentu i głosu odmówić mu po prostu nie można. Moje ulubione kawałki: -Who is it? -In the closed -Liberian girl -Dirty Diana -Stranger in Moscow -Smooth criminal -Billy Jean No moi drodzy, a gdzie się podział piękny utwór - "Man in the mirror" ja się pytam?

z powodu* :o