Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniuska

zaufanie

Polecane posty

Dlaczego mi jest tak ciężko zaufać osobie, której wiem że mogę zaufać. Nie wiem dlaczego tak jest niby mu ufam a ciągle myślę, że on mnie zdradza, że nie wiadomo co robi czasem sama siebie nie rozumiem dlaczego myślę że mógłby mnie zdradzić skoro nigdy tego nie zrobił?

Gość oooo jaaaaaaaaaaaaaa
jak mówią słowa pewnej piosenki: "nie wierz nikomu, zawsze ufaj sobie uśniesz na moment, obudzisz się w grobie"

a mi się wydawało to trochę chore, że on idzie na imprezę a ja się martwię co on będzie robił, czy mnie będzie zdradzał a tu okazuje się, że to normalne. Ja wiem na rodzicach zawsze można polegać, chociaż nie wiadomo co by się działo kiedy będą mogli zawsze będą przy nas:)

Gość lulkimózg
ja tez nie ufam,to znaczy nie zarzucam mu zdrad,ale jestem czujna.Wiesz,zauważyłam że najczęściej zdradzane są właśnie osoby bardzo ufne

ro chyba dobrze no ja też nie mówie mu tego wprost tylko tak mi do główki przychodzi takie coś ja już nie wiem myślałam, że powiedzie, że jestem inna bo nie ufam swojemu chłopakowi i w ogóle a tu jest odwrotnie jeszcze się ze mną zgadzacie:))))

to tak jakby zastanawiac się nad tym dlaczego mleko jest białe ,a nie czarne... skoro nie zdradza.. to nie histeryzuj tylko się ciesz z tego... ,a nie na siłe sobie szukasz problemów:)