Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad girl 24

Czesc wszystkim pomozcie przeczytajcie to niedlugie jest

Polecane posty

Gość sad girl 24

czy on moze juz mnie nie chciec przez to ze : 1. Powiedzialam ze sie wyprowadzam z miasta w ktorym mieszkamy za granica ale zaproponowalam zeby sie przeniosl ze mna to powiedzial ze nie bo ma dobrze platna stala prace co jest prawda 2. powiedzialam ze mamy troche inny swiatopoglad troche inne myslenie co nie jest za bardzo prawda ale powiedzialam tak zeby go wkurzyc 3. zeby go wkurzyc powiedzialam mu ze ja sie wyprowadze a on niech sobie szuka inne dziewczyny 4. gadalam o moim bylym czasami 5. pojechalam na wycieczke z kolega jak byl w pracy w sobote ( ale to tylko kolega i wiecej juz z nim nie pojade) 6. powiedzialam mu kiedys ze jest pijany jak dzwonil ale byl wstawiony 7. powiedzialam mu ze nie moze przytyc a on akurat rzucil palenie 8 powiedzialam mu zeby sobie nie robil juz tatuazu jeden mu wystarczy 9. powiedzialm mu ze ladnie wyglada w krociotko zgolonych wlosach ale lepiej mu w dlugich rany ale teraz jak mnie olal to do mnie dotarlo ze chce go takim jakim jest obojetnie w jakiej fryzurze i czy jest gruby czy chudszy to nie wazne ale co tu robic jak on zrobil dystans kontaktuje sie ze mna przez internet zamiast przez telefon ray co ja narobilam ? co tu teraz robic ???

tyle mu powiedziałaś? to wszystko to praktycznie w jakimś stopniu zarzuty; jeśli to jest normalny facet, to nie powinien chcieć wracać do kogoś, kto go bezustannie atakuje, krytykuje i próbuje zmienić; i czy ty go aby naprawdę kochasz;o? ty go chcesz??? jak rzecz, którą ci odebrano??? jedyne co możesz zrobic, to przeprosić za to co powiedziałaś; ale pamięć ludzka prędzej zapomni uderzenie fizyczne niż przykre słowa; zyczę szczęścia:)

oh oh oh,jak by mi tak ktos glowe suszyl to bym oszalala.ale czasu nie cofniesz:( pozostaje ci przeprosic,ale raz,nie badz nachalna,moze zateskni i wroci:)

Gość tttttttttttttttttttttta
wroci.

07:09 co za bzdury pogadaj z nim i tyle, jak jest normalny to zrozumie że miałaś kiepski dzień jak nei zrozumie Twoich tumaczeń to znaczy że mu nie zależało na Tobie aż tak bardzo i tym bardziej nie ma co żąłować takiego faceta co to za facet który po pierwsze kłótni odchodzi ? ano taki który woli łatwiznę od budowania związku na kompromisach