Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enamorada

Zacznijta zyc.

Polecane posty

Bo dzisiaj w nocy mozecie umrzec. Moj kolega wlasnie umarl, spadl z roweru :( [*] Mial 19 lat.

Gość ips
Dobrze go znałaś? :(

Arya, umrzesz wczesniej niz Ci sie wydaje, prawie wszyscy umrzemy wczesniej niz zamierzamy. Poki co, ciesz sie zyciem.

Gość urs 237a
A po co o tej porze właził na rower? Jak zginął?

To nie byl moj bliski przyjaciel, tylko kolega z pracy. Wszyscy go lubili, bo wszedzie go bylo pelno.

Przewrocil sie na BXMsie, krew mu wyplynela uszami. To bylo z soboty na niedziele, nie dzisiaj, ale tez w nocy. Wszedzie jezdzil na BMXie.

Gość Suga_Babe
Współczuję bardzo Tobie i jego rodzinie. Ja w miarę niedawno uświadomiłam sobie, jak kruche i nieprzewidywalne jest życie ludzkie. Od tego czasu postępuję trochę inaczej. Od dawna już potrafię cieszyć się każdym dniem i doceniam każdą chwilę, zawsze staram się, nawet jak pokłócę się z bliską osobą na koniec powiedzieć jej chociaż jedno ciepłe słowo. ostatnio pokłóciłam się z moim mężczyzną i rozstaliśmy się tego dnia wkurzeni na siebie, a ja przez cały dzień wyobrażałam sobie, że może akurat tego dnia stanie się coś złego i nie wybaczę sobie do końca życia, ze nie powiedziałam, jak bardzo go kocham. Bałam się przez cały dzień,był zły na mnie i nie odbierał telefonów. Od tej pory zawsze w takiej sytuacji piszę do niego chociaż smsa, że wprawdzie wściekła jestem na niego, ale i tak bardzo go kocham:)))

Dziekuje, mi jest tylko smutno i jestem w szoku, ale nie wyobrazam sobie co przezywaja jego rodzina i dziewczyna. W takich chwilach uswiadamiamy sobie, ze nie ma co odwlekac spraw na pozniej.

Acha, jeszcze jedno, chyba warto kupic sobie kask jak sie jezdzi na rowerze, to juz druga osoba, ktora znam, ktora zabila sie w ten sposob. :( 🖐️