Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollgaa

17 lat i ciąża?

Polecane posty

Gość ollgaa

Hej, mam wrażenie że jestem w ciąży, ponieważ kochałam sie z moim chłopakiem około miesiąc temu, a teraz od jakiegoś czasu, nie wiem 4-5 dni mniewam czesto mdłości, zawroty głowy, bóle w dolnej czesci brzucha, ale nie takie jak na okres. Od czasu do czasu coś jak by mnie zakuło pokuje pokuje i przestaje. jakoś tak 4 grudnia powinnam dostac okresu...ale na objawy jeszcze raczej za wczesnie. Kurde martwie sie mam dopiero niecałe 18 lat:(

Gość kinia00
Olga jak bedziesz miałą dostac okres to zrób test i po strachu. Ja miaąłm tak samo byłam tak spanikowana, że wszystko co zachodziło w moim ogranizmie wydawało mi się, że to na ciąze. A najlepsze w tym wszystkim jest to ze brałam tabletki anty i mozliwosc zajscia w ciaze była mała , ale i tak sie strasznie bałam.

Gość ollgaa
Test moge zrobić, ale wiesz o co tu chodzi, co jest najgorsze. To nie ja chodziłam i doszukiwałam się jakiś objawów, bo tak szczerze to nawet mi przez myśl ciąża nie przeszła, ale pomyślałam o tym dopiero 3 dnia tych objawów ze może to nie jest jakieś zatrucie czy co,no bo przecież już tyle mnie meczy ze moze ciaza. W sumie jakoś miesiac minał i wydawało by sie ze objawy mogły by sie przy ewentualnej ciazy pojawić. Takze uroic to ne uroilam sobie na pewno nic.

Gość kinia00
No to nic ci innego nie pozostaje tylko zrobic test. A zabespieczaliscie sie ?

Gość ollgaa
z tym zabezpieczaniem to bylo tak 5/10. W sumie tak, ale w grze wstepnej pare raz wsadzil...

Gość MADRZE
"z tym zabezpieczaniem to bylo tak 5/10. W sumie tak, ale w grze wstepnej pare raz wsadzil..." i ty masz 17 lat???i o sexie z zabezpieczeniem piszesz???:) :) :) :) :) :) a pozniej jak to mozliwe ze jestem w ciazy???przeciez bylo zabezpieczenie.. dzisiejszy dzien zaliczam do udanych po przeczytaniu tego:)

Gość ollgaa
ychym wydaje mi sie ze zes nie za szczegolnie zrozumialas o co chodzi. Ogólnie jak sie kochalismy to z prezerwatywa ale zanim doszlo do seksu takiego ciaglego to troche kochalismy sie bez. rozumiesz? czy po polsku nie jasno ?

Gość MADRZE
dziecko to ty nie rozumiesz...pytasz czy mozesz byc w ciazy...a ja nie odpowiadam ci na pytanie tylko pokazuje twoje wypowiedzi ,ktore dobitnie swiadcza o barku twego rozumu(w kwesti jezeli chodzi o sex bo w innych mam przypuszczenie ale nie chce byc niemila)..jak mozesz pisac o jakimkolwiek zabezpieczeniu skoro"z tym zabezpieczaniem to bylo tak 5/10. W sumie tak, ale w grze wstepnej pare raz wsadzil...".....i po co pytac na forum..???test nie duzo kosztuje i bedziesz wiedziec....a twoje postepowanie zaowocuje iaza jak nie teraz to w najblizszym czasie bo "5/10" to marna forma antykoncepcji..a tak na powaznie wiesz,ze w plynie wydzielanym przed wytryskiem,ktorego facet nie czuje tez sa plemniki zdolne do zaplodnienia???i nie pisze to z czystej zlosliwosci,ale powinnas popytac,poczytac,wybrac odpowienia forme antykoncepcji bo z reguly w takim wieku jak ty spada to glownie na dziewczyne...clopak mysli --no coz czasem wlasnie nie mysli..a pozniej o rety!!jestem nie jestem!!zostawil mnie!!jak usunac!!!i takie inne..a naprawde mozna tego sobie oszczedzic...miec mlodosc..wyszumiec sie i odpowiedzialnie poczac dziecko...i nie zebym byla przeciwna matkom w nastoletnim wieku!!nie!!ale na wszystko jest czas..pozdrawiam i pomysl czasem o......SOBIE....

Gość MADRZE
i prosze wybaczyc zjedzone literki..:)

Gość ollgaa
popierdolilas bez sensu i jak juz poczulas sie wywyższona i madrzejsza? Nie wiem , czy ty chcialas swoim postem debilke ze mnie zrobić ? Uwierz lub nie ale osoby w moim wieku tez maja mozg ...bo ty to chyba myslisz ze ten zaszczyt tylko ciebie dotyczy, moze i tak ale i tak marnie z niego korzystasz. Jezu jak mnie nosi jak czytam takie wypowiedzi jakis paralityczek co naduzywaja wykrzykników, kropek i oglnie nic senswonego nie napiszą.

Gość xyxx
mylisz się dziewczyno, bardzo mądrze napisała ale twoja przekora nie pozwala się z tym zgodzić. wycisz emocje i przeczytaj na spokojnie.... sama prawda, niestety...

ollgaa ale przyznaj sama, że MADRZE ma sporo racji w tym co pisze. Ja sama urodziłam dziecko mając 17 lat i wiem jak to jest. Nie żałuję tego, ale nie polecam. W obecnej sytuacji po prostu zrób test ciążowy i się przekonasz oczywiście czy jesteś w ciąży czy nie, ale jeśli nie myślisz jeszcze o zostaniu mamą to naprawdę lepiej pomyśleć o większym zabezpieczeniu. Nie piszę po to, żeby cię pouczyć tylko po to, żeby ci powiedzieć, że czasem faktycznie jest za wcześnie na dziecko. Pozdrawiam.

Gość ollgaa
ze niby co? ze odkryla ze jest takie cos jak preejakulat ? Kurde no śmiech bierze mnie bo nawet nie wiedziala jak sie na zywa tylko określila to jako "cos" A moze probowala mnie uswiadomic ? Sorry ale przypominam ! MAM MOZG < MYSLE WIEC JESTEM> i kurwa to wszystko wiem.

Gość ollgaa
EmiBaby99 jasne ze ma racje i owszem, ale razi mnie to ze ona pisze to w ten sposob jak bym ja byla glupituka blondyneczka i gowno wiedziala jedynie to jak sie wsadza i wyjmuje. Sama na poczatku stwierdzila ze ja idiotka jestem. No przeciez az takich ludzi mi zal, gowno mnie nie zna a gada.

Gość MADRZE
nie jestem zlosliwa..poprostu tez kiedys bylam w twoim wieku..teraz mam lat wiecej..wiecej przezylam i dlatego ci tylko doradzam..naprawde ten stosunek mozesz zaliczyc do stosunkow bez antykoncepcji...i tyle w temacie..a kropek,przecinkow chyba wolno mi uzywac????a skoro nie masz argumentow zaczynasz przeklinac..i na tyle mojej dyskusji do ciebie...warto czasem posluchac kogos innego..a nie prymitywnie trwac w swoich przekonaniach..zadbaj o siebie..bo sex to przyjemnosc a nie ciagle stany lekowe przed terminem miesiaczki...

Gość ollgaa
dobra walic was w dupe ogolnie rzecz biora caly temat to prowokacja, ale ja zwyczajnie lubie sie podraznic z takimi debilkami jak wy

Gość MADRZE
i gdzie ja napisalam ze "cos"???????i wcale cie nie traktuje jak glupiej blondynki bo blondynki sa madre...:)ale prosze poczytaj swoj pierwszy post...jak bym byla zlosliwa doczepilabym sie formy twojej wypowiedzi typu "dostac okresu"...nie..poprostu odpowiedzialm ci normalnie bez zadnych zbednych sformuowan...i wcale nie jest za wczesnie na objawy..masz dostac okres 4 grudnia..a z tego co piszesz masz objawy ciazowe..wlasnie to kłÓcie jest objawem..i obym nie miala racji...

Gość MADRZE
pomtwoim ostanim poscie napisze tylko---wnioslas sporo do rozmowy. Argumenty Twoje przetrawie moze jutro kolo poludnia, jak sie sprężę ....i nie wydaje mi sie to prowokacja...

ollgaa teraz piszesz, że to prowokacja? Prawda to czy nie to i tak powyższe epitety do ciebie pasują, bo kultury to ci brak zupełnie. I że tak złośliwie powiem- walić w dupę to się możesz ze swoim chłopakiem i wtedy możesz bez zabezpieczenia:P

Gość MADRZE
EmiBaby99 a pozniej bedzie zadawac pytania czy po sexie analnym(napisze PO TYM SEXIE) moge byc w ciazy bo splynelo?????pozdrawiam wszystkie myslace:)

Gość zzieleniały listek
a współżyliscie w pierwszej fazie tego cyklu? Bo z tego co piszesz to miesiac temu powinas miec miesiaczkę..

Gość ollgaa
madrze wez ty sie puknij , albo przeczytaj co ty tam nabazgrolilas jeszcze raz.

rozumiem autorkę, nie zaleznie od prowokacji czy nie ale nie masz MADRZE racji, bo zaczelas ja wyzywac od idiotek a niby czemu. Bo napisala ze zabezpieczyli się 5/10 ? A tobie to sie nigdy nie zdarzyło ? Że byłaś ze swoim partnerem dobrej myli ale pokusa była silniejsza? Jak ci sie nie zdarzyło to gratuluje.

Gość MADRZE
GDZIE JA WYZWALAM OD IDIOTEK???? :)

a ja nie odpowiadam ci na pytanie tylko pokazuje twoje wypowiedzi ,ktore dobitnie swiadcza o barku twego rozumu(w kwesti jezeli chodzi o sex bo w innych mam przypuszczenie ale nie chce byc niemila) moze nie doslownnie, ale przecież na jedno wychodzi.

Gość MADRZE
dla mnie to nie jest wyzywanie od idiotek..nie umiesz czytac miedzy wierszami..pozdrawiam serdecznie zyczac milego popoludnia :)

Gość a ollgaa to nie jessy27
przypadkiem? Tak samo butna i zapluta swoim własnym jadem?:)

Gość stokrotka polna26
ollga ale ty zjebana jestes uczyc sie a nie na jebanie Cie wzielo!wszystko w swoim czasie smarku jeden!nawet jesli to prowokacja, to lepiej niech matka Ci pasem przyjebie, moze zmądzrejesz