Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawa ręka lucyfera

Tak wygląda idealna kobieta

Polecane posty

co wy sie czepiacie, ze dziewczyna za 10 lat będzie staro wyglądać? Skoro ma 22 lata, wygląda bardzo dziewczęco, bo ja jej dałam 16. moim zdaniem jest bardzo naturalna :). Chyba jacyś niedowartościowani panowei sie jej czepiają, bo wiedzą że nigdy takiej mieć nie będa.

Gość YSSSSSSS
lato bylo wiec sie spalila a ta ze zdjecia przeciez tez nie szczyccie sie uroda po 20 stce wy bedziecie gorzej wygladaly niz aktualne 30 stki bo juz jestescie spalone i tipsiary

"Będziesz dla mnie łaskawszy? Czy też oberwę, jak inni?" zatem moje slowa akurat CIebie nie dotyczyly,... ale spojrz na swe rowiesnice

Gość ANNNNN33
a ty nie zryj tyle Santa Subito bo juz masz syfy na ryju i tluster blade dupsko

Co kogo obchodzi jak ona bedzie wygladała za 10 lat??:o Teraz wygląda tak i jest zajeebista. Wy jesteście stare i mozecie wypierrdalać dzieciom pieluchy zmieniac, świnie :D

>> a ty nie zryj tyle Santa Subito bo juz masz syfy na ryju i tluster blade dupsko Skąd wiesz co mam na ryju, pasztecie?:D

Gość BreeVanDeKamp
spoko nie obawiam się ze mąż mnie zostawi dla 20 latki i zapewniam ze to super jak mąż po 12 latach małżeństwa zachwyca sie swoją zoną :P

>> te dziewczyny nie sa brzydkie MOże i ładna, ale za chuda i za sztuczna, modelki to takie roboty ze sztyczną twarzą :o

Gość nic dodać nic ująć barany
\"głupiego szukasz... żadna z nich nie ma nawet 18 lat. poza tym , może to przykre stwierdzenie, ale w czasie 2 wojny skończyłaby w Oświęcimiu z tą urodą żydówki...\" Tez mi się tak wydaje.

>> nie obawiam się ze mąż mnie zostawi dla 20 latki :D:D:D Ile już takich było :D A potem przyłażą na kafeterie i się żalą, ze mąż je zdradza z młodszymi :)

Gość te dziewczyny nie sa brzydkie
przynajmniej bedzie zajebscie wygladac po ciazy a te no nie wiem

Gość BreeVanDeKamp
JOASIA bardzo ładna ;) Santo Subito musisz mieć wiele kompleksów skoro ciągle wszystkich obrazasz :P

Gość hghg
ideałem to ona moze jest dla Ciebie, ale nie zapominaj, ze kazdy ma inny gust.

santo poza tym ze laski z pierwszego linka tez sa chude, tylko maja gorsze twarze, wieksze nosy mniejsze usta itd

Prawda jest taka, że Polki są bardzo ładne i zadbane, więc jakego zdjęcia Polki by sie nie wkleiło to i tak zdobędzie ona uznanie.

Gość BreeVanDeKamp
Santo Subito mój mąż codziennie umiera z zazdrości o mnie że znajdzie sie facet który mnie jemu odbierze więc luz jesli ktos tu bedzie sie użalał to nie ja a mój mąz :P

Gość ANNNNN33
Subito ty prymitywie zjezdzaj leczyc gdzie indziej swoje kompleksy kobiety jesli sa atrakcyjne to sa takie dlugo tylko te tipsiary i stare lampucery sa di dupy A co do mnie masz bo wszyscy mi mowia ze super wygladam

Gość BreeVanDeKamp
SUBITO tak potrafisz wszystkich oceniać, daj swoją fotę zobaczymy jak Ty wygladasz wielki kompleksie :P

Gość dokladnie dokladnie nie
BreeVanDeKamp zgadzam sie z toba u mnie jest tak samo tez mam 3 dzieci i 37 lat i kazdy mysli ze mam gora 28 i dziwie sie tym mlodym siksom ze im sie wydaje ze sa takie cudne ciekawe o czym by ineligentny facet po 30 stce z taki pustakami skupionym na swoim wygladzie rozmawial

Gość dokladnie dokladnie nie
wlasnie jak wygladasz niedowartosciowany flejtuchu?

Gość ANNNNN33
dokladnie ta Joasia bardzo ladna

Gość BreeVanDeKamp
Mi tez daja mniej niz 32 lata :D jestem szczuplutką osoba i ciągle słyszę ze przytyje jak urodzę dzieci :D hehe a tu 3 dzieci i ludzie uwierzyc nie moga ;)

Gość BreeVanDeKamp
JOASIA ładna bo naturalna bez solarki i kupy tapety na twarzy, po prostu bardzo ładna dziewczyna

ja np uwazam ze annn byla pewnie ladniejsza od tych lasek jak byla w jej wieku, te dziewczyny sa kiepsko zrobione, maja zniszczone skory, stawiaja na kosmetyki a nie na pielegnacje to widac. Nie sa naturalnie piekne, zreszta wiem cos o tym, bo ja tez nie jestem naturalnie piekna i musze duzo czasu wkladac w to zeby jako tako wygladac

Gość ANNNNN33
do ujjjjjjjjjjjjjjjjj uwazam ze jakas za gruba jeste w tym wieku????