Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawa ręka lucyfera

Tak wygląda idealna kobieta

Polecane posty

Gość eeeeeliiaii
moze i BreeVanDeKamp jestes szczupla, ale pewnie cycki masz zwisle po trojce dzieci matko trojka dzieci?????

Gość ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
chyba ty gruba jestes wszystkim sie podobam , jestem naturalnie piekna z duzym slicznym biustem

Gość BreeVanDeKamp
A własnie ze nie !! moja cycki były zawsze małe więc nie ma co zwisac i nadal sa cool ;)

>> o czym by ineligentny facet po 30 stce z taki pustakami skupionym na swoim wygladzie rozmawial My nie chcemy z nimi rozmawiać, tylko je wykorzystywac. Ciała mają lepsze niż wasze stare pruchna, więc nadal nie widze podstaw, zebyscie sie z nimi mialy choc podstawy porównywac :D

Gość BreeVanDeKamp
ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nie jestes gruba, figurke masz ok ale cycki troszke za mocno eksponujesz wrecz Ci sie wylewają ;) buzke tez masz ładna tylko ta fryzurka ulizana cos nie taka ;)

>> jestem naturalnie piekna z duzym slicznym biustem To na zdjęciu z wylewającymi się zwisającymi tołpami tłuszczu to ty?:o

tak naprawde i jedna i druga sa ładne,ale napewno to nie ideal kobiecosci...ta carna ma piekne wlosy lecz co do twarzy to wybacz ale z nog nie zwala a ta blondi zwykla uroda jak to blondynka zero sexapilu...a po zatym kobiety to nie sa tylko jakies malolaty ktorym pewnie jeszcze cycki rosna..oby bo maja takie malusie tyciusie

subito, a twoja Dorotka wie o tym ,ze jak przekroczy 30tkę to bedzie u ciebie zasługiwać na miano staruchy? :P

>> jestem zawsze zadbana ladnie ubrana i pachnaca Do tego stara i nieatrakcyjna. Podobac mozesz się tylko kolesiom po 40. którym i tak podoba się wysztsko co ma cycki, bez względu na gębe :D

Gość BreeVanDeKamp
o SANTO okresliłes siebie, biedne dziewczyny że leca na nie tylko takie prostaki co chca tylko bzykac i olac, a tak poza tematem podszkol sie w ortografii pisze sie próchno nie pruchno :P

>> twoja Dorotka wie o tym ,ze jak przekroczy 30tkę to bedzie u ciebie zasługiwać na miano staruchy? Zna moje zdanie na temat trzydziestoletnich starszych Pań. Jej jeszcze daleko do tego wieku, jak się będzie zbliżała to wymienimy na cos nowszego i świeższego :classic_cool:🖐️

obydwie ładne czarna ma ładne oczy,ale włosy mi sie nie podobają

Gość ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
prweciez ten Subito to jakis gej lub palant skoro mu sie takie laski jak ja nie podobaja nie ma kolesia ktory na mnie nie spojrzal sorry idz pedalku

nie magę subito, jesteś bezbłęny ! :D. Mam nadzieję że to tylko taki wizerunek kafeteryjny, a tak naprawdę jesteś fajnym, wartościowym chłopakiem :). PS chyba zmienię nick na "Starsza pani - Inkwizycja" :D

Gość dokladnie dokladnie nie
ujjjjjjjjjjjjjjjjj braydka nie ejstes ale takie eksponowanie cyckow jest oblesne kup soobie dobry stanik w triumphie i nie ubieraj sie w lumexach

Gość BreeVanDeKamp
ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nie obraź sie ale Twoje cycki wychodza ze stanika więc nie ma sie co dziwić ze sie faceci gapia tyle że oni widza w Tobie tylko cycki, to jest smutne dla mnie :O

ładna hmmm to pojecie wzgledne o gustach sie nie dyskutuje..a dlaczego masz pod stanikiem stroju kompielowgo czerwony stanik czyzbys chciala powiekszyc swoj biust...wspolczuje ci dziewczyno po porodzie cycki do pasa..no chyba ze masz tak wypchany

Gość jakiskrzywy usmiech ma

Gość dokladnie dokladnie nie
wiesz Subito tobie sie laski z biustem nie podobaja bo jestes pewnie dzieciakiem z malym penisem i taka sexi laska by spowodowala brak wzowdu nie?

Gość ANNNNN33
a ty epizdonia o kim pisalas o mnie???