Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawa ręka lucyfera

Tak wygląda idealna kobieta

Polecane posty

Gość czyż nie jest piękna
nie no daj fotkę, bedziemy obiektywne i dobrze sfotografuj łysine :P

Gość we need a resolution
Epizdonia na prawdę interesuję Cie gust takiego pustaka?? :D

>> to napisz jaki jest twoj ideał kobiety ale szczerze.... Ale po co? Ja nie szukam kobiety, zebym musiał dawać specyfikację techniczną poszukiwanego modelu ;)

Gość we need a resolution
hihihihi

>> nie no daj fotkę, bedziemy obiektywne i dobrze sfotografuj łysine Mam bujną fryzure :) Łysiny mają tylko frajerzy :o

Gość BreeVanDeKamp
Watpię, jestes łysy i pusty bo inaczej juz dawno byś dał swoja fote

Gość Zwodniczy Aniołek.
No ładna dziewczyna ale ma brzydki nos i niezbyt fajne zęby. Za to ta po lewej brzydka.

Gość kepalena
Ideał kobiety NIEJEDNEJ KOBIETY: 1. niższa ode mnie 2. ma mniejszy biust niż ja 3. jest ode mnie dużo grubsza 4. jest ode mnie dużo brzydsza 5. nie ma faceta albo ma faceta gorszego od mojego 6. najlepiej jeśli nie ma dzieci a jeśli ma to musi mieć po ciąży rozstępy i obwisły biust 7. musi być ode mnie głupsza 8. jeśli to moja przyjaciółka to musi być we mnie wpatrzona jak w obrazek :D:D:D:D

>> Watpię, jestes łysy i pusty bo inaczej juz dawno byś dał swoja fote Dobra, przyznam się :( Mam 168 cm wzrostu, jestem grubym, zapoconym, sapiącym frustratem :o Mam łysine i zaczeske a'la Darek Szpakowski, 80% uzebienia pokryte żółtym nalotem lub w ogóle brak uzebienia, pingle na gałach, problemy ze wzwodem i dlatego wyżywam się na forum dla kobiet :(

Gość BreeVanDeKamp
dobra czas sie zbierac do wąznych zajęć bo dyskusja ze starszym panem , damskim bokserem i półgłówkiem zrobiła sie nudna ;) miłego dnia

a wiem jestes malolatem ktory nie ma wyrobionego gustu....ale tez napisales ze nie szukasz,wiec jestes sam bo zadna z toba pewnie nie wytrzymala albo sie taka jeszcze nie narodzila co by tobie dogodzila....

>> a wiem jestes malolatem ktory nie ma wyrobionego gustu.... Masz mnie, kurcze, a myślalem ze uda mi sie utrzymac to w tajemnicy :( >>ale tez napisales ze nie szukasz,wiec jestes sam bo zadna z toba pewnie nie wytrzymala albo sie taka jeszcze nie narodzila co by tobie dogodzila.... To prawda, żadna mnie nie chce :( Co mam zrobić, zeby to zmienic? :o

Gość Liyyahhhhhhhhhh
nie no błagam Cię Steczkowska jest gorzej niż tragiczna, wstrętna paskuda

Gość Candy08
'Jusia ' ma tylko figurę fajną :P

Gość jussaa
z tych dwóch lasek blondynka mi sie bardziej podoba.Czarna jest "zrobiona" i wyglada na 16lat. I nie mam zamiaru duskutowac z palantami typu santo czy jestem od nich lepsza czy nie.Topik jest o nich nie o mnie.Do ideały kobiecości to im jeszcze daleko,na razie wygladaja jak chętne nastolatki.

Gość acccca
moja fajniejsza niz te obie razem wziete...sa sztuczne jakies. nie wiem czym sie zachwycac:P

Gość acccca
a nie musisz:D jest mi to obojetne..;P

Gość bez odbioru
ja pierdolę, przejrzałam 3 pierwsze strony i wysiadłam :-o zbiorowisko pojebanych debili wyzywających ludzi (!!!) od tłustych świń i próżnych bezmóżdży przekrzykujących się "to ja jestem śliczna! to ja! a ty krowa jesteś!" weźcie się wszyscy walnijcie w te puste czerepy i Komiczne (czółeczko :P) serwujący prawdy objawione o kobietach po 30-tce... koleś, jak Cię lubię, to się porzygałam przy Twoich tekstach :-o no serio, a Ty wyglądasz tak samo, jak miałeś 20 lat? bo jakoś nie sądzę. młoda dziewczyna to młoda dziewczyna, każda kobieta nią była, a większość znakomita ma wtedy jędrny tyłek i sterczące cycki. a potem NATURA robi swoje, ciało się starzeje, przechodzi się ciąże, choroby - ŻYCIE, do kurwy nędzy. i tylko wyjątkowy pojeb z głąbem kapuścianym zamiast serca będzie na kobietę patrzył przez pryzmat jej zmarszczek i ewentualnego cellulitu. jaka to filozofia być zadbanym, jak się jest młodym, zdrowym i ma zero obowiązków oraz kasę od rodziców? ŻADNA. czy to zasługa którejś z tych niuń, że tak wyglądają? GÓWNO. same na to nie zapracowały. dżizus, jak to dobrze, ze mam normalnego faceta!!

Gość zmanierowana
to jest nieprawdopodobne, czy WY WSZYSCY NIE MACIE CO ROBIC ?????? klutnie o bzdury .Tyle wulgarnosci i ...stwa na tym temacie. Kazdy jest piekny, dla swojej MATKI wiec nie zapominajcie ,ze byliscie lub nadal jestescie dla kogos piekni i wyjadkowi. pozdrawiam wszystkich ladnych na swoj sposob :)