Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccczarnnna rooozpaczzzz

co mam zrobic?

Polecane posty

to nie jest smieszne , a mlotek to moge Tobie pozyczyc

Gość glos rozsadku
masz racje, to tragiczne co wypisujesz pozdr.

ktos jeszcze sie wypowie?

Gość Rozsądny 1
Krótko i na temat: Dziewczyno powiedz mu prawdę, powiedz mu co czujesz, jakie były powody decyzji, po prostu wszystko! I naprawdę nie ważne co się stanie potem-najważniejsze, że on będzie wiedział!!! Weź sobie moje słowa do serca. Bo przyjdzie dzień, w którym możesz żałować, że mu tego nie powiedziałaś.

prawdopodobnie w tym tygodniu ale mamy sie jeszcze umowic dokladnie. spotkamy sie w jakims lokalu. jak mam sie przygotowac do tego spotkania ? jak ubrac ? wiem ze to moze smieszne pytania ale to spotkanie jest bardzo wazne dla mnie

ubierz sie normalnie bez zadnej ekstrawagancji, dodaj moze jakis element ktory on u ciebie lubil i zachowuj sie z "przemysleniem". nie glos przez godzine monologu bo sie facet szybko znudzi. najlepiej byloby rozwinac rozmowe i sprowadzic ja jak najszybciej na osobisty tor dotyczacy was obojga. nie wiem jaki jest ten twoj "byly". nie wiem czy potrafi rozmawiac na takie tematy bo z facetami to bardzo roznie bywa. a jakie mialas wrazenie jak zescie sie niby umawiali, pytal sie o cos, byl zainteresowany, czy jak?, chcial wiedziec dlaczego chcesz sie z nim spotkac?

pisalismy na gg , ja mu powiedzialam ze chce sie z nim spotkam bo chce porozmawiac o nas , wrocic do przeszlosci , ze jest cos co chce wreszcie wydusic z siebie , ze wczesniej nie mialam odwagi poprosic go o spotkanie. i zgodzil sie

a komentowal to jakos czy robil jakies uwagi czy po prstu od razu po twojej prosbie tylko powiedzial "ok" i nic wiecej?

powiedzial ze jezeli chce sie spotkac i pogadac to nie ma problemu ale napewno byl zaskoczony

o czym to moze swiadczyc ? byl zaskoczony ze jest cos co chce wydusic z siebie i ze to dotyczy nas

Musisz przeanalizowac Wasz zwiazek, moze wcale nie byl taki idealny. Po drugie musisz sie liczyc z tym ze jak bedziecie razem, chlopak tak latwo nie zapomni o tym co mu zrobilas, zawsze bedzie to do was wracac, przy pierwszej lepszej klotni. Musisz z nim porozmawiac szczerze odbudowac zaufanie, co jest podstawa dobrych zwiazkow. On musi Ci obiecac ze nigdy nie wspomni o Twoim bledzie. jezeli sie obydwoje kochacie to powinno sie udac.

mysle ze bardziej byl zaskoczony, ze po pierwsze, to ty nie chcialas dalej z nim byc, po drugie, minal juz od tego czasu rok...a ty nagle robisz takie propozycje...pewnie juz na cos takiego z twojej strony nie liczyl, stad to zaskoczenie. jestem myslami z toba, pisz na biezaco jak sie rozwija akcja, jestem ciekawa co on mysli o tym wszystkim (jak ta jego nowa sie dowie, to bedzie moze nastepny topik-juz od niej-pod tytulem "ex mojego chlopaka, chce odgrzac stara zupe")...a tak na powaznie, to uwazam, ze 4 wspolne lata w tak mlodym wieku, tak szybko sie nie zapomina

Gość Lorennnte
czesc autrorko sledze twoj watek...i mam nadzieje ze napiszesz jak bylo na spotkaniu.. ja tez jestem porzucona. i minelo duuzo wiecej niz u cibue. i tez juz nie mamy kontaktu i gdyby moj byly chcial do mnie wrocic to sama nie wiem co bym zrobila.. nie mowie ze nie bo nadal sie nie wyleczylam mimo ze sie do niego nie odzywam tez..mysle ze gdyby moze mial cie gleboko gdzies juz dawno nie chcialby sie spotykac....bylby zly ze go zostawilas.. ze nie intersowalas sie. ale emoje juz dawno opadly i moz wam sie uda...zycze w kazdym razie jak najlepiej...ale powied czemu dop po takim czasie zdecydowalas sie zagdac i sprobowac?

pare miesiecy temu rozstalam sie z tym 2. juz nie moglam tego dluzej ciagnac. wmawialam sobie ze wszystko jest ok , ze nawet go kocham itp. oszukiwalam sama siebie.ten 2 nie byl taki jak myslalam , sprawil mi wiele przykrosci. o tym 1 myslalam czesto . zaluje ze nie rozstalam sie z nim wczesniej. wlasciwie to zaluje ze sie wogole z nim zwiazalam. po tym czasie juz ochlonelam , wiem ze naprawde kocham tego 1 , to byla milosc mojego zycia. 1 milosc i nigdy nie przestane go kochac

DZIEWCZyny zostawie wam swoje lewe gg 7462803 , napiszcie do mnie. juz nic nie bede na kafeteri pisac

up

podnioslam temat zebyscie sobie zapisaly nr gg.

takie powroty do starych zwiazkow niosa za soba tez spore ryzyko...to tak, jak raz zgiety i wyprostowany gwozdzik...juz nigdy nie bedzie tak idealnie prosty. moze sie tez okazac, ze rozczarowana znajomoscia z tym drugim, idealizujesz to, co bylo z pierwszym, bo gdyby z nim bylo tak wszystko cacy, to bys níe uciekla w ta druga znajomosc (ale to tylko moje dywagacje). jednak przy twoich obecnych mekach jest rozsadnie, zeby doszlo do tego spotkania, moze w koncu uda wam sie wyjasnic to i owo. powodzenia zycze!

up

no i co? jest juz jakis ustalony dzien na rozmowe, czy sie facet rozmyslil? pozdrawiam!