Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wloskiii

Włoski...

Polecane posty

Gość wloskiii

Mam takie włosy, że gdy umyje to jest totalna szopa.. mam hełm poprostu na głowie.. zawsze po wyschnięciu prostuje.. A mam bardzo duzo gęstych, grubych włosów.. ale są suche i zniszczone.. najgorsza jest ta szopa.. moje marzenie to gładnie i idalnie długie, proste włosy.. uzywałam wszystkiego.. placenty.. biosilk.. itd.. nic to nie daje.. Jak mieć takie włosy bez prostowania?? http://nasza-klasa.pl/profile/7327135/gallery/12 http://nasza-klasa.pl/profile/17600236/gallery/1 http://nasza-klasa.pl/profile/7502088/gallery/45 I wiem, że te osoby nie prostują włosów..

Gość wloskiii
uppp

Gość nerwiczka
sa tez podobno (cos ostanio reklamowali) szampony czy odzywki co daja niby efekt prostowanych wlosow

Gość DeSiiiiRe
tez mialam ten problem:) juz sie skonczyl...po 1. myj dwa razy głowe szarym mydłem potem naklej do umywalki ciepłej wody ,wlej tak z 3-4 duze łuyżki octu cytrynowego,a włosy juz po pierwszym umyciu beda gładkie i lśniące;) potem wysusz włosy głową w dół,albo tak,zeby ci sie ułozyły i wyprostuj :) włosy sie nie przetłuszczaja i lepiej układaja,są gładkie i lśniące;) moja mama mi to poradzila:D teraz ocet cytrynowy należy do moich kosmetykow :)) sprobuj i napisz jak efekt... ocet cytrynowy po to ,zeby nie śmierdzialy włosy bo gdybys uzyla innego ocetu to chyba zostalby jakis smród;) powodzenia... aa i po tym jak wymoczysz włosy w occie nie myj ich jeszcze raz tylko owiń w ręcznik,a potem wysusz

te szampony i odżywki to generalnie chyba nie robią cudów :P przynajmniej u mnie nie działały co więcej włosy się strasznie przetłuszczały i nawet po myciu były takie jakieś przylizane :O

Gość wloskiii
nie susze włosów suszarką.. bo wtedy jest jeszcze większa szopa.. nawet jak caluutki czas susze od góry. A ocet jabłkowy może być? Tylko szkoda, ze to nie zmieni szopowości :P Ale i tak wypróbuje.. tylko kupie szare mydło :D

Gość wloskiii
I nie mam problemów z przetłuszcaniem się włosów.. mam wręcz hełm na głowie.. i jak pisałam mam gęste, grube, szorstkie i suche włosy.

Gość DeSiiiiRe
własnie zmniejsza szope.. tak dziala szare mydło ;) bo te wszystkie szampony i odżywki maja strasznie duzo chemii i sie potem dziwicie,ze sie elektryzuja i tapiruja włosy.. jabłkowy chyba tez moze byc :) sprobuj ja uzywam cytrynowego;p własnie ide myć banie :D do potem :)) wejde tu jeszcze;]

Gość wloskiii
Nie pamietam kiedy ostatnio mi się włosy elektryzowały xD A myłam też szamponem Radical.. tam nie ma prawie wgl chemii.. a też nic nie pomogło.