Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorota_

jaki wozek lepszy?

Polecane posty

Polecacie wozek ze skrecanymi kolami, czy raczej bez skrecanych? ( nie mowie tu o malych kolach, lecz srednich do duzych rozmiarow)

slyszalam, ze takie skrecane "uciekaja", ale znow te nieskrecane nie sa zbyt dobre do kierowania. bede wdzieczna za porady :)

Te skręcana zazwyczaj mają blokadę kółek. Więc jeśli by ci coś przeszkadzało zawsze możesz je zablokować. Ja polecam skręcane. Znajome takie miały i były zadowolone. Sama też kupiłam wózek ze skręcanymi tylko mój ma skręcane to przednie koło, a ono jest akurat niewielkie. http://www.allegro.pl/item483916707_quinny_buzz_2007_gondola_fotelik_cabrio_kosz_gr.html

powiem ci tak: prowadzilam i taki i taki, wiec mam porownanie. nie skrecane kola to lipa, musisz podnosic wozek do gory na kazdym zakrecie. wyobraz sobie zakupy przewieszone po kazdej stronie plus dziecko plus ciezar wozka - umordujesz sie. ja mam chicco i w nim kola sa lekko skrecane i wcale nie uciekaja. mozna tez ustawic je tak, ze obracaja sie o 360 stopni (oczywiscie mowa o przednich kolach) i wtedy owszem, uciekaja, nie lubie tak ustawiac, ale lekki skret jest jak najbardziej ok. musisz sprawdzic w sklepie zanim kupisz wozek.

grudniowa moglabys moze wstawic link do swojego wozka? bylabym bardzo wdzieczna :)

ja mam high treka ze skretnym duzym przednim kolem i bogu dzieki za takie wynalazki :) poki dziecko male to mozna jezdzic w takich 4 kolach z dobra amortyzacja, ale jak juz dziecko zaczyna siadac, jest coraz ciezsze to coraz gorzej prowadzi sie wozki bez skretnych kol

ja mam atlantica i jak najbardziej polecam ze skrętnymi kołami... można je oczywiście zablokowac , ale uwierz mi że prowadzi sie dużo gorzej... ja juz sie tak przyzwyczaiłam , ze nie umiem prowadzic wózka bez skrętnych kół...