Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam sobie wybrac prezent

jakie polecacie zabawki dla dziecka do 6 miesiesięcy

Polecane posty

Gość mam sobie wybrac prezent

czy tylko grzechotki?

moze takie skarpetki z grzechotkami lub grzechotki- maskotki zakladane na raczke? albo duzy misiek, ktory w lapkach ma grzechotki, w brzuchu piszczek, uszy szeleszczace, na plecach lusterko i jeszcze do tego wmontowane gryzaki :Dtakie cos bedzie idealne:)

Gość Anialisa
Sprawdź sobie ofertę Fisher Price - mają śliczne, bezpieczne i pomysłowe zabawki. Może jakaś mata? Albo grzechotka dodatkowo wydająca fajne dźwięki? Albo taki rozstawiany przyrząd z wiszącymi zabawkami, grzechotkami i lusterkami? Mój mały dość długo się tym bawił, gdy był takim leżącym bobasem. Najlepiej poprzeglądaj sobie zabawki dla niemowląt an allegro, poczytaj opisy, a potem zadecyduj i wybierz:)

Gość dziekii
taką 'a la' mate juz zamówilismy :) myslę jeszcze o czymś mniejszym

Gość to poważnie
a masz takie cosik wiszące na pałąku nad głową? dzieci to bardzo lubią i składa się szybko więc można ze sobą wziąść wszędzie.

Gość kopka
ja mam calą trójkę - And, Ozzie i Anna. Fajne zabawki

Gość Daria90
Ja tez kupowałam ubranka i zabawki w sklepie tututu i nie mam zastrzezen. To solidna firma.

A co myślicie o takim kręcącym się buczku dla takiego małego dziecka? W sumie jest kolorowy, wiec dziecko na pewno zwróci na to uwagę, a do tego jeszcze robi dużo szumu koło siebie, wiec dziecku tez może się spodobać. No wydaje mi się, że dziecko, tym bardziej takie małe będzie zadowolone z takiego prezentu.

Mój synek dostał w wieku 6 m-cy cyfrowy telefon z Fisher Price, mimo że jest jeszcze malutki, bardzo go ta zabawka zainteresowała. Zwłaszcza dźwięki i piosenki oraz słuchawka z której zrobił gryzaczek. Nie martw się że zabawka będzie nieodpowiednia wiekowo, dziecko tak szybko rośnie że prędzej czy później ją wykorzysta :)

Gość huhuhuhu
Mój synek ma autko FP i fajnie się nim bawi, bez problemów kręci kółkiem, nie mówiąc już o grzechotce, która pochłania całą jego uwagę Zwykle nastawiamy autko na kręcenie się w koło i uczę Kubusia skojarzenia przyczyna-skutek tzn ruch grzechotką autko jedzie i widzę że już powoli kapuje o co chodzi Z zabawek jeszcze mamy robaki bawiaki, które także chętnie polecam. One z kolei uczą dziecka manipulacje, gdy coś przekręci, naciśnie wyskakuje robaczek