Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghayah

POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY !!!!!!

Polecane posty

Gość ghayah

Witam, Ostatni raz uprawiałam z chłopakiem sex 4 miesiące temu, jakieś dwa tygodnie temu był u mnie, nic nie robiliśmy jedynie co to leżał nago, ja też. nie miał wytrysku,troszkę byl wilgotny. Okres spóźnia mi się dwa dni, czuję sie ostatnio ospała, kręci mi się w głowie Jestem troche przeziębiona i moze to jest przyczyną tego? Jak myslicie? Ile Wam sie spoznial okres najdluzej..? Prosze o radę. Pozdrawiam serdecznie

Gość ghayah
proszę o odpowiedz, upokojce mnie, bo zwariuje Nigdy okres mis ie ne spoznial....

Gość stokrotka polna26
raczej nie jestes w ciazy

Gość ghayah
Myślisz...? w sumie lezałam na nim.. Tak bardzo sie stresuje, normalnie dostawalam zawsze okres regularnie, tabletki bralam 4 mies temu ale odstawilam i wszytsko bylo super, a etraz cos takiego... nigdy tak nie mialam stad ta panika Moze jeszcze ktos odpisze....

Gość ghayah
blagam Was, odpoweidzcie

Gość jojojjj
zwariujesz? to nawet się dobrze składa bo PSYCHIATRA CI SIĘ PRZYDA!! i to napewno!! do ksiązek a nie do seksu sikso

Gość iziiiiaaaaaaaa
ja myśle że jestes w 4 miesiącu już... zdażaja się okresy w ciąży do 3 miesiąca a 4 juz niewystępuje... i pewnie tak jest i w twoim przypadku - gratuluje i sprawdż czy ci już brzuch nieurusł troche