Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kayus

Jak nie umrzeć z rozpaczy, kiedy On mnie zostawił

Polecane posty

No jak? Nie potrafię żyć bez niego, a On już mnie nie chce. \"On już tego nie czuje\" po 4 latach :( Błagam pomóżcie mi, bo ja już nie wytrzymuję . Mam nawet myśli samobójcze- nie zrobię tego oczywiście, ale myśli takie mam :(

Gość A napisz jaką masz cipke

Gość ulala widzę ze
ten powyżej chyba dawno nie bzykał

Gość szyszkaxxxxxxxxxx
dziewczyno już wszędzie wylewasz swoje żale że chłopak cię zostawił...pogadaj z kimś twarza w twarz...mnie też kiedyś zostawił po 3 latach, ale nie zakładałam na każdym forum topików na ten temat...sprawe załatwia się inaczej...nie szuka się pocieszenia w taki sposób...weź się w garść i tyle...daj już spokój...

Gość takajednaona
Czas leczy rany.... Musisz uzbroic się w cierpliwośc... Mimo wszystko życie jest piękne; będzie coraz lepiej; tego Ci życzę

Gość a masz ładną pizdeczkę

Gość piję kawę tylko z mlekiem
mnie pomogly przyjaciolki ktore znalazlam tu na kafeterii...tylko dzieki nim przetrwalam najgorsze chwile, moze tez poszukaj dziewczyn z podobnym do Twojego problemem, razem razniej...

Gość Karola18
Mnie tez zostawil... Bylam z Nim 2 lata... Powiedzial ze juz mnie nie kocha... Nie radze sobie sama ze sobą :(

Gość piję kawę tylko z mlekiem
biedulki, wiem co czujecie :( ja juz jestem prawie rok po rozstaniu, bylo ciezko momentami, ale dalam rade...co prawda czasem mnie jeszcze bierze tesknota czy żal, ale wierzcie mi, czas leczy rany...przytulam :*