Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złudzenie optyczne

To jakaś paranoja - znowu ciąża!

Polecane posty

Gość złudzenie optyczne

Raptem 3 miesiące temu rodziłam. Hormonalną antykoncepcję odrzuciłam, bo karmię, postanowiliśmy skorzystać z prezerwatywy, no i co? Jestem w ciąży. Nie umiem się pozbierać. Jestem załamana. :(

Gość .................monia
POCIESZE CIE TEZ BYM SIE ZAŁAMAŁA

nie zrzucaj winy na prezerwatywę bo prawidłowo stosowana chroni przed ciazą no chyba że pękła......

Gość xyxx
spójrz optymistyczniej... odchowasz oboje za "jednym razem " :) Będzie napewno bardzo ciężko ale spójrz na swoje maleństwo, czy wyobrażasz sobie życie bez niego?? Chyba nie- i tak samo będzie z drugim maleństwem...

Gość ooooooo
synek miał 8 miesięcy jak zaszłam w ciążę z córcią. Pierwsze 2 lata będą ciężkie ,ale później będziesz dziękować Bogu że tak ci się trafiło. Moje dzieci są bardzo mocno ze sobą związane ,a dzięki temu nie mam problemów z ich nudą.

Gość cnvgvk fd
Naturalne metody planowania rodziny :) sa najpewniejsze(nie myslic z kalendarzykiem!! ). Gdybys zajaella sie obserwacja swojego ciala a nie decydowala sie na kawalek gumy ktora i tak nic nie daje to Twoje dzieci zawsze byly by planowane a nie wynikiem przypadku :). Zastanow sie autorko nad soba.Pozdrawiam.

cnvgk fd gdyby babcia miala wasy to by miala dziadkiem - jest juz po fakcie i twoje pouczania o dupe mozesz sobie rozbic Autorko stalo sie , nie ty pierwsza nie ostatnia - mam znajoma ktorej przytrafilo sie to samo, zaszla 3 mies po porodzie rozpaczala a teraz ma sliczna parke dzieciaczkow ktore b fajnie sie razem chowaja bo sa w podobnym wieku :) Na pewno nie bedzie ci lekko ale ten trudny czas nie bedzie trwal wiecznie :)

Gość medaaaa
nie dziwię się, ja np. nie planuję drugiego z powodów finansowych, nieważne co tutaj mówią, ze odchowane razem. Nie da się wychować dziecka bez pieniędzy.

Gość to poważnie
ale podczas karmienia można brać zastrzyki, ja nie miałam problemu. Nie myl wychowanie dziecka jednego z wychowaniem bliźniąt przypadkiem bo wierz mi to dwie różne sprawy. Słuchaj a cpo możesz zrobić- tylko kochać ana przyszłość idź po zastrzyki i z głowy. Nie martw się, jak urodzisz drugie to pierwsze będzie miało roczek więc dasz rade. Poprostu zaciśnienie zęby a potem będziesz się cieszyła że masz dwoje pod rząd i mniej pieniędzy wydasz na ubranka bo będą po pierwszym, i raczej cały sprzęt. Głowa do góry. Powodzenia

Gość to poważnie
medaaa wiesz tutaj raczej nie było planowane, a jakby ci wyszło to co byś zrobiła z powodów finansowych???

Gość przejebaneeeeee... współczuję
bardzo:O Dlatego ja w ogóle nie uprawiam seksu i nie mam zamiaru.

Gość tu tu
to usun i po sprawie

CYT: cnvgvk fd Naturalne metody planowania rodziny sa najpewniejsze(nie myslic z kalendarzykiem!! ). Gdybys zajaella sie obserwacja swojego ciala a nie decydowala sie na kawalek gumy ktora i tak nic nie daje to Twoje dzieci zawsze byly by planowane a nie wynikiem przypadku . Zastanow sie autorko nad soba. Sama rodzilam 3 miesiące temu i niestety mój organizm jest tak rozregulowany przez ciąże że nie da się wysunąć żadnych wniosków chroniących przed ciążą. Akurat ten czas do pierwszej miesiączki po porodzie jest bardzo niepewny, szczególnie wtedy gdy karmi sie piersią. Nie można odróżnić śluzu bo sie go nie ma, ew. mierzenie temperatury ... Autorko - trzymamy kciuki za Ciebie !!! Pozdrawiamy

\"tu tu: to usuń i po sprawie\" ... !!!! brak mi słów na ludzką głupote... jak można być tak nie czułym... Ja osobiscie w kwietniu tego roku poroniłam i do tej pory nie moge sie po tym pozbierac.... i jestem bardzo wrażliwa na teksty w stylu usuń i po sprawie... Ja rozumiem ze sytuacja autorki tego watku bedzie ciezka,ale nigdy bym nie usunela dziecka i nie dawala takich rad!! ... Ten kto nigdy nie stracil dziecka nie wie co to za bol....

Moja znajoma po urodzeniu córki Zosi od razu po 2 miesiącach zaszła. Nie zdarzyła mieć nawet okresu. Niedługo Sonia skonczy 4 miesiące. Była załamana a teraz marzy o 3 dziecku.