Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowaan jestem...

chce byc nizsza oto moje jedyne marzenie

Polecane posty

Gość zdolowaan jestem...

Gość nie pierdol przerwa
głupot:o dla faceta i tak będziesz niska jak będziesz na kolanach lache obciągać:classic_cool:

Gość kruszynka__
A ja bym chciała być wyższa. Chcesz, to możesz mi dac kilka cm :P a ile masz?

Gość cholera ja mam 160
cm (no dobra, trochę ponad 160), waże 44 kg i czuję się z tym okropnie! Oddałabym wszystko za 170

Gość kruszynka__
Ja też mam 160 i ważę 44 kg.

Gość zdolowaan jestem...
mam 172 cm faceci wla niskie nawet moj ex ma teraz taka max 150:o i jak tu sie nie zdolowac:O

Gość ehemmmm...
To ja mam 182cm waze 67kg, do niedawna sie tym przejmowałam teraz juz nie a dzis kupiłam buty z 6 cm obcasem i mam gdzies jak to wyglada :D powaznie.

Gość kruszynka__
172? myslalam, ze z conajmniej 185 cm. Powinnas sie cieszyc. Chcialabys miec 160? Wątpie.:P Ja mam.. no ale da sie przywyczaic:P.

Gość cholera ja mam 160
mamy trochę przerabane z takim wzrostem i z taką wagą, bo czasem nawet łapę się na tym, że dżinsy w rozmiarze zero spadają mi z tyłka :(

Gość zdolowaan jestem...
tak chce miec 160cm

Gość kruszynka__
Ja bym chciala miec chociaz 163. a mam 160... czasem dołujące... Ale ta nasza waga 44 kg to chyba za mało, nie??

moj ex ma teraz taka max 150 :D:D:D zabawny wodok zapewne:P

Gość cholera ja mam 160
no coś ty :) jak masz 160 cm wzrostu większość ekstraciuchów jest na ciebie za dużych, wszyscy dookoła traktują cię jak małą dziewczynkę, której nieustannie trzeba pomagać i którą trzeba się opiekawać i tak dalej i tak dalej.

Gość kolejna taka
ja tez mam 160 i waze 44:)

Gość kruszynka__
do: cholera ja mam 160 ale z drugiej strony fajnie nas traktuja. tez tak masz? jak małą kruszynke- doslownie :) a 44 myslisz, ze to dobra waga? hehe, mamy takie same wymiary:P

Gość wojfe
a ja mam 171,5 cm waże 56 kg i mam w dupie to co mówią :O a wysoki wzrost to tylko zaleta

no z ciuchami jest wkurzajace:o jestem drobna mała i czesto bywa tak ze rozmarowka jest na mnie poprostu za duzo np w takim h&m nie kupie spodni bo nie ma na mnie rozmiarow a uwierzcie mi ze az tak przerazliwie chuda nie jestem ogolnie jestem skazana na kupowanie spodni za 200 zl zeby nie musiec polowy ucinac:D

Gość 2wifo
jak małą kruszynke- doslownie :) nie zesraj się ze szczęścia i uśmiechu :O "kruszynkę" :O

Gość ale z drugiej strony
niskich nie traktuje sie zbyt powaznie bo w koncu "to takie delikatne, kruche malenstwa, ktorymi nalezy sie zaopiekowac a nie wymagac od nich nie wiadomo czego".:O

Gość cholera ja mam 160
w sumie 44 kg to trochę mało, ale czasami po prostu kobiety są takie filigranowe, "drobnokostne" (kurczę nie wiem jak to okreslić, ale będziesz wiedziała o co mi chodzi). Co innego kiedy ważysz niewiele ponad 40 kg, bo się głodzisz albo przesiadujesz godzinami w siłowni. Ja raczej wszystko (raczej, bo od kilku lat jestem wege) i nigdy się nie odchudzałam. Po prostu taka jestem

Gość ehemmmm...
wysoki wzrost to tez problem taki standart to 170cm a z moim wzrostem przewaznie jest wszystko za krótkie ale mam to gdzies. Haahaa nawet jak słysze jakies docinki typu żyrafa itp mam to gdzies moje ciało zaakceptowałam je po długich 4 latach męczarni i nikt mi tego nie odbierze. Tak samo z nizszymi osobami co jest niby nie tak , wszystko wporzatku kazdy jest ok i to sie liczy :D

Gość kruszynka__
Aha:) 2wifo Coś ci sie nie podoba, to nie musisz sie udzielac.

Gość cholera ja mam 160
do pain aut chocolat fakt, że w hm mają dużą rozmiarówkę i mogą sobie wsadzić w nos te ich xs, ostatnio podobały mi się tam takie dżinsy szwedy i rozmiar 34 był przeogromny :( czasem można znaleźć fajne dobrze uszyte dżinsy w małym rozmiarze w zarze albo w mango, chociaż większość też się strasznie rozciąga po praniu

ja mam 172 cm i nie zamienilabym sie na inny wzrost na powodzenie nigdy nie narzekalam :) to stereotyp ze faceci wola niskie grunt to akceptacja siebie

Gość lostka
Nie zwalaj swoje niepowodzenia na wzrost, ktory jest wielkim atutem. Ja mam 176cm, dlugie nogi i nie oddalabym ani jednego centymetra. Cale zycie wspolczulam mojej siostrze, ktora ma zaledwie 165cm...

Gość bvvb
baba powyzej 160 traci na atrakcyjnosci najlepsze sa takie miedzy 152- 160 cm .

Gość kruszynka__
czemu tak sądzisz? atrakcyjność nie zależy od wzrostu.