Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninka246

Jak mam sie otrzasnac?

Polecane posty

Gość Ninka246

Przez 3 lata Byłam z kims kto mnie wiecznie oszukiwal, nie szanował, i traktował czasem jak smiecia a czasem patrzył we mnie jak w obrazek, potem rzucil a nastepnie zapragnał powrotu, ja nie chciałam tego tak od razu...potem zachorowałam on byl przy mnie, ale nie mowil mi tego ze juz kogos ma... byl przy mnie w tyg bo weekendy mial dla niej...w jeden z tych weekendow nie potrafil nawet odebrac tel choc wiedzial ze boje, sie ze jestem z nim w ciazy. Teraz mimo ze ma kogos pisze ze teskni itp. A ja glupia znow o nim mysle, ogladam ich zdj z klubu w necie, cierpie i mysle, cała ta nasza znajomosc z nim trwa juz 4 lata, ( 3 razem 1 rok szarpania osobno)i przez ten czas bylam przez 2 lata szczesliwa, przez kolejne 2 samotna, ciagle smutnA.... tEN CZLOWIEK NAwet jak powiedział do mnie spierdalaj, potrafił mi wmowic ze to moja wina. Nawet jak byl potworem to i tak za nim tesknie! WIEM, ze to jest chore. Blagam Was, co mam zrobic zeby sie z tego uleczyc, bo poki co nie potrafie zyc :(( Oni sa teraz tacy szczesliwi:(

Gość acccca
zakochaj sie szynko w kims innym

acccca -- chyba chciałes napisac "szybko" ? hahaha Boże... Do autorki -- wyraźnie nie możesz sie uwolnic od tego toksycznego związku, jest jedno wyjście, przepłakać, wycierpieć i iść dalej, nie płacz bo nie jesteś z nim, tylko że tyle lat straciłas na frajera. On nie zachował sie w porzadku ani wobec Ciebie ani wobec tej dziewczyny.

Gość acccca
miało byc szybko..sorka:P

Gość acccca
chciałem szybko sie poprawic ale kazał mi czekac 60sec...

Gość Ninka246
Olej go cieplym moczem

Gość Ninka246
hej to nie pisałam

Gość Ninka246
pozmozcie, anadal jestem chora przez to tym trudniej wyjsc z doła bo siedze caly czas w domu:(

Gość greq
acccca zakochaj sie szynko w kims innym hahahahhaaahhaaahaah

Ja chcę mojego byłego wymazać z pamięci. Tylko jak to zrobić, skoro wciąż drania kocham?

Gość greq
jakie wy glupie jestescie.nic tylko zerznac i jak najszybciej porzucic bo jeszcze sie zakochacie i potniecie z bolu

Gość Bleeeeeeee
Zajechało wiochą!!