Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

może ktoś szuka mieszkania w łaziskach górnyc??? TANIO

Polecane posty

Gość drutowiczz
ładne mieszkanie, ale w strasznej dziurze niestety

jak dla kogo :-) ja mieszkam w łaziskach juz 22 lata i juz mamy zarezerwowane kolejne mieszkanie większe 50m2 tez w łaziskach :-) kocham tą miejscowość

Gość drutowiczz
a czy o laziskach nie bylo czasem jakiegos programu w tvn? ze macie tam jakas szkole ksztalcaca w kierunku informatora wojennego czy cos takiego?

Gość drutowiczz
mozliwe bo nazwy podobne. Mam nadzieje ze uda sie sprzedac mieszkanko. ja od urodzenia z koleii w warszawie mieszkam dlatego nie wyobrazam sobie mieszkania w takiej malej miescinie, ale mieszkanko super i czynsz jaki taniutki, nie to co w warszawie :O

Gość karoolek mi wygląda na taką
nie no co za bez sens, truć się katowickimi smrodami a do tego mieszkać na wiosce. Co za sens?

Gość kasia pomorz..
chcesz to sprzedc, wiec co innego masz pisac? ze to wies gdzie trzeba przebyc kilometry do najblizszego hipermarketu etc :O

do biedronki 10min spacerkiem do auchanu 5minut auteem poczte widać z klatki a na przystanek 15 metrow :-) nie kłamie prosze przyjechac i sprawdzic

Gość kasia pomorz..
ooo to przepraszam, to rzeczywiscie blisko wszedzie ...

Gość bardzo mi sie podoba
to mieszkanie, ale niestety mieszkanie w laziskach to porazka, w zyciu nie chcialabym mieszkac w takim hanysowie pod huta laziska

Gość He He Heniek
Mieszkanie niebrzydkie, ale cena trochę wysoka, jak na jakąś pipidówę, nawet nie wiadomo gdzie w Polsce.

Gość He He Heniek
misiaczka21 do biedronki 10min spacerkiem do auchanu 5minut auteem poczte widać z klatki a na przystanek 15 metrow nie kłamie prosze przyjechac i sprawdzic No dobrze, ale gdzie ja z tego przystanku dojadę? Jest tam praca dla informatyków?

Gość He He Heniek
Ale ja n ie robię cablów. Być moze jest tam ładnie, jak ktoś lubi małe miasteczka, ale po tygodniu bym się tam zanudził. Nawet w garwolinie 80 km od Warszawy i wiekszym mieście od twojego były tańsze mieszkania.

w laziskach oprocz watpliwej jakosci knajp dla zapijachonych hanysow nie ma kompletnie nic, ludzie zblazowani, bez ambicji, zidiociali i leniwi (jak to na slasku), kompletna porazka

Gość Nie kupujcie
łaziska górne, średnie i dolne do wiocha, tylko z nadaniem statusu miasta. Ale to duża pomyłka. Ma wszystkie wady miasta i wady wsi. Zero zalet. Te dziure powinni zakopać, zaorac i zalać gnojówką. Ktoś kto kupi tam jakiekolwiek mieszkanie, przeprowadzając się z jakiegoś przyzwoitego miejsca poprostu przepadnie. Ludzie tam są chamscy do potęgi, wścipscy, wtredni, zacofani. Ja mieszkałam w Łaziskach średnich 3 lata skuszona nieską ceną mieszkania, a mało miałam pieniędzy. To był koszmar, tam mieszkać. Inna dzieciaki biły moje dziecko, bo nie jest "swój", sąsiadki wtrącały się we wszystko, powstający grzyb spowodowany zaniedbaniem spółdzielni mieszkaniowej "Łaziska" chciałam zlikwidowac ( źle zrobiony bądź blokowany system wentylacyjny), to zacofane babsztyle, żeby się urzędaskom podlizać, powiedziały że ona mogą zyc z czarnymi ścianami, pijaństwo, menelstwo, bida z nędzą, kobieta, która ma męza, a pracuje to głupia, po co pracuje itd. Zacofanie, zacofanie i jeszcze raz zacofanie. Nie kupujcie tam mieszkań, chociażby za darmo dawali, niech tam sobie ci zacofani, wredni ludzie zgniją w swoim własnym piekiełku, jaki na codzień gotują sobie i innym. Panie z urzędu pracy tez niemiłe i nie fachowe, jedna zataiła przedemną, że jej kolezanka zapomniała wysłać do mnie PIT z dochodem, przez co ja miałabym problemy z US, za nierozliczony w terminie podatek. Ta miejscowośc, a raczej 3 miejscowości obok siebie, gdzie moze tylko 2 autobusy dojeżdżają, szczególnie do Łazisk średnich, to dno.

popieram przedmowczynie i ciesze sie ze nie wszyscy dali sie nabrac na te wspanialosc slaska i slazakow

Gość Nie kupujcie
losie a ta cena, to niby za co, za to że ściany pomalowałaś, na których za 3 dni i tak sie grzyb zrobi? Jeżu drugi raz to nawet za darmo bym tego nie wzięła. LUDZIE NIE KUPUJCIE WIEM GDZIE TO JEST, DNO, DNO, DNO. 2 autobusy na krzyż do cywilizacji i to jak macie szczęscie. Ja wiele razy musiałam chodzić pieszo do Mikołowa, bo autobus co godzine, a stać na przystanku w zime to masakra. Wszędzie daleko, a nie blisko, nie oszukuj autorko ludzi, ta miescowosć to dno, a ludzie jeszcze gorsi, bezrobocie masakryczne, a pracy szukac wszedzie daleko. Jak już pisałam, ta miescowosć ma wszystkie wady wsi i wady miasta. Nie dajcie sie nabic w butelkę, a szczególnie za taka kase. Te mieszkanie powinno kosztowac co najwyżej tyle co te puszki z farbą, co wymalowalaś to mieszkanie nic więcej. Ja nawet za darmo bym nie wzięła.